Uneori chiar si ingerii iau amenda, mai ales daca sunt galbeni

Probabil daca auziti cuvantul ingeri va ganditi la un personaj cu aripi, iar un astfel de personaj nu prea merge amendat decat poate pentru viteza, sau culoare. Ingerii amendati la Timisoara nu sunt chiar niste ingeri, nici pe departe. E vorba de o societate comerciala care se ocupa de tractari prin Timisoara. Denumirea nu e tocmai potrivita si asta deoarece societatea Ingerii Galbeni pare mai degraba de baricada cealalta. Cunosc cateva situatii in care cei care au apelat la serviciile de tractare au ramas cu buza extrem de umflata, in genul un pret la telefon pentru tractare, iar la final totul se schimba. Calculul pe ora nu se face din locatia unde se face tractarea, nici atunci cand esti in centrul orasului Timisoara, ci din alta parte, practic se mai adauga o ora, ba chiar doua in plus.

In fine pana la urma nici Ingerii Galbeni nu scapa de sanctiuni. Fiecare nas isi are nasul. De ceva timp Ingerii Galbeni incaseaza amenda dupa amenda de la autoritatile locale si aceasta pentru ca s-au apucat de blocat, ridicat, masinile din incinta unor parcari private care apartin unor magazine. Nu stiu care e treaba cu acesta parcari, insa nu pot decat sa ma bucur, trebuie sa recunosc ma bucur, atunci cand balanta se echilibreaza un pic. Stiu e foarte putin, o picatura intr-un ocean, dar e un inceput.

Daca aveti nevoie de tractare evitati Ingerii Galbeni, altfel s-ar putea sa platiti mai mult decat daca v-ar tracta un avion. Daca insa va blocheaza masina intr-o parcare depuneti reclamatie, Politia Locala din Timisoara de abia asteapta sa le mai dea o amenda.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.