Timisoara nu vrea aur, Timisoara spune NU Rosia Montana

Si astazi ca si in celelalte duminici, timisorenii au iesit sa protesteze, nu foarte multi dar galagiosi si foarte fermi in ceea ce vor sa obtina. Probabil va veti intreba ce vor sa obtina ?..Pai e simplu, vor sa lasam ceva in urma, nu doar otrava, vor sa nu ne vindem pe doi bani, vor ceea ce ne apartine..si nimic mai mult.

rosia mintana

Din pacate exista si persoane care au pus banul mai presus de ceea ce vor lasa mostenire. Altfel nu pot sa imi explic cum de exista indivizi care vad un lucru bun in cianura, si la fel de bine li se pare ca aurul nostru sa il dam aproape gratis altora. Cine sunt acesti oameni..nu stiu, sigur nu sunt romani, si mai sigur nu sunt oameni, probabil au scapat din vreun experiment, sau poate e vorba de niste clone care au fost infiltrate in comunitatea de la Rosia Montana…. Alta explicatie logica nu exista.

proteste timisoaraproteste rosia montana

proteste anti Rosia montanaproteste la Timisoara

Sper doar ca cei cu probleme de logica sa nu existe si in parlament, guvern, sau alte foruri care vor decide pana la urma viitorul Rosiei Montane.

One comment

  1. Se tot baga la inaintare crearea locurilor de munca. Se pare ca ei vor sa munceasca. Este o gandire pe termen scurt: sa-mi fie mie bine acum pe moment. Daca ar fi o gandire pe termen lung si o gandire in interesul majoritatii, si-ar pune problema cianurii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.