zambesc.com RSS Feed

Timisoara nu vrea aur, Timisoara spune NU Rosia Montana

Si astazi ca si in celelalte duminici, timisorenii au iesit sa protesteze, nu foarte multi dar galagiosi si foarte fermi in ceea ce vor sa obtina. Probabil va veti intreba ce vor sa obtina ?..Pai e simplu, vor sa lasam ceva in urma, nu doar otrava, vor sa nu ne vindem pe doi bani, vor ceea ce ne apartine..si nimic mai mult.

rosia mintana

Din pacate exista si persoane care au pus banul mai presus de ceea ce vor lasa mostenire. Altfel nu pot sa imi explic cum de exista indivizi care vad un lucru bun in cianura, si la fel de bine li se pare ca aurul nostru sa il dam aproape gratis altora. Cine sunt acesti oameni..nu stiu, sigur nu sunt romani, si mai sigur nu sunt oameni, probabil au scapat din vreun experiment, sau poate e vorba de niste clone care au fost infiltrate in comunitatea de la Rosia Montana…. Alta explicatie logica nu exista.

proteste timisoaraproteste rosia montana

proteste anti Rosia montanaproteste la Timisoara

Sper doar ca cei cu probleme de logica sa nu existe si in parlament, guvern, sau alte foruri care vor decide pana la urma viitorul Rosiei Montane.

, , ,
Un Comentariu
  1. sia :

    A zis pe data de 23 septembrie, 2013

    Se tot baga la inaintare crearea locurilor de munca. Se pare ca ei vor sa munceasca. Este o gandire pe termen scurt: sa-mi fie mie bine acum pe moment. Daca ar fi o gandire pe termen lung si o gandire in interesul majoritatii, si-ar pune problema cianurii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*