Targ de biciclete la Timisoara

Ieri am fost si eu prezent la Targul de biciclete, a fost interesant, adica ma asteptam sa vad biciclete si cam atat, insa expozantii daca le pot spune asa, au venit cu biciclete pentru toate gusturile. Incepand de la modele sport si terminand cu biciclete clasice, chiar retro as putea sa le spun. Si toate acestea in diverse culori, evident nu au lipsit nici bicicletele pentru copii, triciclete pentru adulti, ba mai mult am asistat si la cateva acrobatii facute cu bicicleta. Locatia targului a cantarit si ea mult la ambianta in sine, este vorba de Piata Unirii, o zona istorica, iar evenimentul si locatia s-au imbinat perfect.

targ bicicletebiciclisti piata unirii

bicicleta cu cos

De departe insa piesa de rezistenta in opinia mea este bicicleta din poza de mai jos. Este vorba de o bicicleta pentru trei persoane, pana in prezent nemaivazand decat biciclete pentru doua persoane. Mi se pare excelenta pentru drumetie, vacanta, un mijloc de transport perfect si distractiv in acelasi timp. Insa firma produce si biciclete cu sase locuri cel putin asta am aflat de la reprezentantul lor. Si eu care credeam ca cea cu trei locuri e echivalentul unui tir. In fine daca va intereseaza un pret, cea cu trei locuri costa peste 2000 de lei. Nu mai stiu exact cat, dar cred eu e un pret ok daca aveti ocazia sa o folositi.

targ biciclete timisoara

bicicleta trei locuri

Cei care doreau sa conduca ,, tirul” adica bicicleta cu trei locuri puteau sa o faca, eu nu m-am incumetat. Mai asteptam astfel de evenimente, poate ceva mai mediatizate, personal am dat intamplator peste Targul de biciclete. Cu siguranta daca era promovat, ar fi fost mult mai multi vizitatori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.