zambesc.com RSS Feed

Timisoara e in haos

Nu credeam ca voi spune candva aceste cuvinte, insa de o perioada in orasul de pe Bega domina haosul. Si aceasta din cauza unor lipsuri dobandite cu noul primar, nu spun ca cel dinainte a fos bun. Insa in perioada de dinainte nu te trezeai in plin trafic ca un sofer sa opreasca masina pe banda intai si sa plece, astazi se poate, deaorece masinile nu mai sunt blocate, ridicate, amendate. Astfel in fiecare zi in jurul liceelor, scolilor si a altor institutii se parcheza pur si simplu in strada, uneori si atunci cand la 7 metri se afla parcare libera.

poza timisoara

Ba mai mult idiotii care fac acest lucru inca au tupeul sa vocifereze daca cineva are curajul sa ii clacxoneze. Toate acestea se datoreaza unui singur personaj, adica al nostru primar Robu. Nu imi explic de ce sa lasi orasul cufundat in haos, pentru ce ?…voturi, nicio sansa..sau asa e si la domnul primar in casa; haos, si atunci vrea ca Timisoara sa ii fie o casa mai mare…Mai ramane sa scoata semafoarele si gata Timisoara…Am scapat de unul caruia ii placeau cladirile cu turnulete si am dat peste altul caruia ii place haosul, dezordinea, si bineinteles palmierii.

Timisoara pana la urma este cel mai ghinionist oras, are parte doar de incapabili cand vine vorba de primarie si alte institutii publice.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*