Timisoara e in haos

Nu credeam ca voi spune candva aceste cuvinte, insa de o perioada in orasul de pe Bega domina haosul. Si aceasta din cauza unor lipsuri dobandite cu noul primar, nu spun ca cel dinainte a fos bun. Insa in perioada de dinainte nu te trezeai in plin trafic ca un sofer sa opreasca masina pe banda intai si sa plece, astazi se poate, deaorece masinile nu mai sunt blocate, ridicate, amendate. Astfel in fiecare zi in jurul liceelor, scolilor si a altor institutii se parcheza pur si simplu in strada, uneori si atunci cand la 7 metri se afla parcare libera.

poza timisoara

Ba mai mult idiotii care fac acest lucru inca au tupeul sa vocifereze daca cineva are curajul sa ii clacxoneze. Toate acestea se datoreaza unui singur personaj, adica al nostru primar Robu. Nu imi explic de ce sa lasi orasul cufundat in haos, pentru ce ?…voturi, nicio sansa..sau asa e si la domnul primar in casa; haos, si atunci vrea ca Timisoara sa ii fie o casa mai mare…Mai ramane sa scoata semafoarele si gata Timisoara…Am scapat de unul caruia ii placeau cladirile cu turnulete si am dat peste altul caruia ii place haosul, dezordinea, si bineinteles palmierii.

Timisoara pana la urma este cel mai ghinionist oras, are parte doar de incapabili cand vine vorba de primarie si alte institutii publice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.