BMW – De ce unii aleg BMW-ul

Criteriile care stau la baza alegerii unei masini sunt foarte diferite. Insa cand vine vorba de BMW eu as risca sa spun ca exista o nisa bine definita pentru acest brand. Nu vorbim de exclusivitate, dar oarece preponderenta exista. Iata constatarile mele personale de-a lungul vremii :

– Unii soferi care au BMW in marea lor parte au probleme digestive, altfel nu imi explic de ce sunt tot timpul grabiti..probabil ii doare burta si ei saracii fug la toaleta.
– Altii au probleme cu urechile, nu aud bine de aceea asculta manele la maxim in masina.
– Foarte multi dintre ei sunt pasionati de baseball, de aceea tin in usa sau portbagaj cate o bata.
– Multi dintre ei sunt foarte somnorosi astfel incat sunt nevoiti sa tina mana pe clacxon non-stop, altfel adorm.
– Ba am mai vazut pe unii care aveau sindromul tourette…motiv pentru care nu se puteau opri din injurat.

bmw
Foto: Facebook

In concluzie multi soferi ( nu toti ) de BMW atrag vaci, dupa cum vedem si in poza de mai sus…cu alte cuvinte sunt boi..chiar nu am gasit alta explicatie.

Evident nu e o regula universal valabila, si unii care conduc alte marci auto sunt la fel, doar ca in cazul BMW-urilor parca numarul celor care ,, sufera” este mai mare. Daca in trecut un sofer care avea Aro, exista sanse ca acesta sa fie un cioban cu cateva sute de oi, astazi un sofer care are BMW are foarte multe sanse sa fie un cioban fara oi.

7 comments

  1. eu cred ca o aleg pentru costul de achiztie… foarte mic. Bine, un om normal n-ar plati atat ca sa plateasca consumul ala dobitocesc 😀 daca ne referim la bmw-urile mai vechi de 2000. Astea din 2010 incoace, zic ca nu si le mai permite orcine…un seria 7 vezi doar la mafioti adevarati, nu la toti pestii

  2. Buna ziua , am dori sa punem un articol pe blogul dumneavoastra , articolul va contine 2 – 4 cuvinte cheie si o poza despre poker . Astept un raspuns cu pretul pe care il doriti pe a ne publica un articol !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.