zambesc.com RSS Feed

Unde sunt rochiile de seara ?

Nu..nu e vorba de vestimentatia mea, adica nu obisnuiesc sa port rochie de niciun fel, nici daca ma nasteam scotian nu cred ca as fi purtat vreodata celebrul kilt. Prefer versiuni mai sigure, gen pantaloni si nu variante aerisite care sa imi scoata in evidenta mararul de pe picioare. Cat priveste titlu acestui articol, este de fapt o intrebare adresata femeilor. Dintotdeauna femeile si-au dorit sa fie egale barbatilor, ba mai mult femeile isi doresc sa fie ca si barbatii..nu inteleg de ce ?

De ce femeile frumoase, sensibile, elegante si extrem de fine in ceea ce fac doresc sa fie la fel ca noi barbatii? Adica cu alte cuvinte femeile vor sa fie nesimtite, scarboase, neingrijite, badarane, nebarberite..nu asta cu nebarberite nu merge..precum si alte descrieri pe care noi le primim cu drag din partea femeilor.

rochii de seararochiipoze rochii seara
Foto: Facebook

Zilele trecute am participat si eu la un eveniment, ceva deosebit, cu pretentii, restaurant de elita, etc. Ma asteptam ca mai toate doamnele si domnisoarele prezente sa fie imbracate in rochii de seara lungi, sau macar tinute adecvate, adica nu pantalon, salopeta sau tenisi cu blugi. Tinuta asta cu blugi, adidasi e specifica noua barbatilor, adica cel putin noi avem o scuza, nu stim, habar nu avem..dar cand vine vorba de femei la acest capitol ar trebui sa vorbim de la impecabil in sus, avand in vedere ca evenimente de genul nu se intampla zilnic.

Nu vreau sa fiu rau, nu toate femeile sunt asa, dar exista o categorie care chiar isi doresc sa fie ca si noi barbatii, dar in varianta; barbat trezit din somn dupa mahmureala. Alfel nu imi explic cum se poate prezenta cineva ca pentru picnic la un eveniment cu pretentii tinut seara intr-un restaurant.

Ok, nu ai avut timp sa te epilezi, exista rochii de seara lungi, ciorapi si alte accesorii care pot camufla..chiar si o balena poate deveni sirena cu accesoriile potrivite big grin.

, , , ,
Un Comentariu
  1. addicted :

    A zis pe data de 12 octombrie, 2013

    Blugi cu adidasi pot purta si domnitele insa in nici un caz la un eveniment sau o prezentare s.a.m.d . Daca vor sa fie smart casual isi pot lua cu lejeritate niste pantaloni din piele si niste platforme dragute… Variante sunt cu duiumul!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*