zambesc.com RSS Feed

Cluj cel mai ospitalier oras din Europa

Astazi butonand radioul mi-a atras atentia o stire care prezenta un top a celor mai ospitaliere orase din Europa. Pe primul loc, supriza, un oras din tarisoara noastra, adica Cluj. Imi place Cluj Napoca, dar sincer pe lista mea nu prea figureaza ca fiind pe primul loc la capitolul ospitalitate. Am prieteni in Cluj, sunt ok, e frumos orasul, dar tot in acest oras un taximetris mi-a cerut banii pentru ca sa ma indrume la o adresa si tot in acest oras am incercat sa iau masa intr-un restaurant, Bistro Viena se numeste si nu s-a putut happy. Sunt sigur ca au fost cateva intamplari izolate, dar pana la titlul de cel mai ospitalier oras din Europa e foarte departe.

Ma bucur ca un oras romanesc are aceasta titulatura, dar in acelasi timp sunt convins ca avem alte orase in Romania care sunt peste Cluj la capitolul ospitalitate. Nu ma refer la a mea Timisoara, dar personal am fost mai respectat in Satu Mare, Bistrita si mi-a placut foarte mult de exemplu in Gura Humorului, evident nu se ridica la dimensiunea si reputatia Clujului, insa sunt orase frumoase si ospitaliere. Daca se nimerea la sondaj sa fie intrebati 2-3 turisti care au fost jefuiti in Cluj sigur picam la coada clasamentuluihappy.

E bine pana la urma si asa, suntem si noi in top la ceva bun.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*