zambesc.com RSS Feed

Cea mai buna pizza la domiciliu

Imi place pizza, astfel ca fac comanda la domiciliu destul de frecvent. Dar se pare ca nu tot timpul pizza comandata la domiciliu are gustul cu pizza servita in pizzerie. Initial am zis ca am eu o problema cu papilele gustative, insa se pare ca nu sunt singurul care are aceasta problema. Evident in cazul comenzilor la domiciliu conteaza si cand iti ajunge pizza, adica o pizza rece nu va fi la fel cu una din care ies inca aburi.

In ultima perioada mai toate pizzerile livreaza in timp util, adica pizza calda, dar cu toate acestea exista cateva pizzerii care au produse care difera la gust daca le comandam acasa. Prinicipala cauza e faptul ca exista pizzeri care au pizza gata facuta si o tin in congelator. Cel putin in Timisoara am comandat de la doua pizzerii si asta a fost senzatia, pizza a fost reincalzita….gust groaznic, indiferent cat de gustoasa era la scoaterea din cuptor. E o practica se pare obisnuita, in Timisoara am dat doar de doua ori peste aceasta problema.

Dupa multe experiente mai mult sau mai putin placute, in opinia mea cea mai buna pizza la domiciliu din Timisoara este pizza Napoleon. Eu prefer Pizza Tiganeasca, desi nu imi place numele. E o pizza pentru gurmanzi, adica cu de toate si daca as spune ca e cea mai buna pizza de la Napoleon, nu prea as gresi deoarece mai toti oaspetii pe care i-am servit m-au intrebat ce pizza e, pentru ca are un gust excelent.

Conteaza foarte mult si un sos potrivit, in general sosul nu il comand ci il fac acasa; smantana cu usturoi, sau ulei cu ardei iute..va recomand si voua.

, , , ,
5 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2013

  Cred ca fiecare oras le are pe ale lui. Eu am luat recent de la pizza start si chiar a fost ok…calitate/ pret chiar ok…fata de altele happy

 2. Pato Basil :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2013

  in bucuresti e simplu laughing Pizza hut delivery big grin

 3. dePop :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2013

  Este si in Timisoara, dar nu m-au dat pe spate…

 4. Pato Basil :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2013

  eu am comandat de la ei ultima data cand am fost in bucuresti si a fost excelent laughing.
  Acasa in Braila n-am comandat niciodata, de nicaieri.

 5. renta :

  A zis pe data de 16 octombrie, 2013

  Când ajungi în București încearcă de la Trenta Pizza.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*