Primarul Timisoarei a sinucis o zebra

Zilele trecute Gradina Zoologica din Timisoara a primit cadou o zebra din Polonia. Evident ca la fiecare realizare locala, Primarul Robu a lasat toate lucrurile de care nu s-a apucat inca.. si a pregatit o primire cu fast pentru zebra. Nu de alta dar edilul tine sa prezinte fiecarui nou venit in oras cine e seful..ca nu cumva zebra sa se gandeasca la postul de primar. In fine, primarul a strans cativa acoliti si ca un mare iubitor de animale chinuite in captivitate s-a infatisat la Gradina Zoologica din Timisoara.

magaruspoze magar
Foto:Facebook

Cu o privire patrunzatoare si cu un zambet amenintator, Robu s-a si impus in fata zebrei in cateva minute. Saraca zebra si-a dat seama ca a nimerit intr-un loc periculos, astfel incat, a incercat sa scape. Insa unul din subalternii primarului a zadarnicit acest lucru, aproape cu pretul vietii..adica a avut nevoie de ambulanta dupa contactul cu bietul animal. Deci zebra a fost prinsa si bagata la zdup, adica in tarcul de la Gradina Zoologica.

Zebra deja se si vedea imbatranind in Alcatrazul din Timisoara, cand cineva din staful primarului i-a spus; o sa scapi de aici cand o sa bei toata apa din balta. Cat ai bate din palme zebra a dat crezare celor spuse si se si apuca ca inghita apa din balta. Si tot asa o zi si o noapte pana cand s-a inecat…Da, zebra s-a inecat, probabil ca acum ii este mai bine…Dar primarul Robu nu se lasa, promite sa aduca alta zebra pentru a o incarcera.

P.S. Imaginile de mai sus nu au legatura cu zebra in cauza si nici cu primarul, asta am gasit si eu pe net…

2 comments

  1. :)))) Eu nu sunt timisorean si nu stiu ce se intampla pe la voi… defapt nici pe aici prin Bucuresti nu sunt la curent… dar daca continui sa scrii astfel de articole o sa ajung un fel de reporter local cu stiri din Timisoara pentru prietenii mei. Foarte bun articolul. Am ras cu lacrimi. Faza cu inecatul cred ca nu e adevarata…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.