zambesc.com RSS Feed

ANAF a inchis Catedrala de la Timisoara pentru 30 de zile

In urma unui control, ANAF a inchis Catedrala din centru Timisoarei pentru 30 de zile. Se pare ca la chioscul cu pomelnice si lumanari s-a gasit o suma de bani care nu a fost inregistrata in actele contabile. Cu alte cuvinte biserica nu a oferit bon fiscal pentru banii incasati. Se zvoneste ca ar fi vorba de circa 12600 lei, suma incasata in cateva ore de la credinciosi. Dupa cateva sute de societati comerciale a venit si randul bisericii din Timisoara sa fie inchise. Preotii au promis sa inalte rugaciuni impotriva celor de la ANAF. Iar o stire de ultima ora confirma ca echipa de la ANAF care a inchis Catedrala de la Timisoara a fost implicata intr-un accident.

masina ANAF accident
Foto : Facebook

In acest moment sefii de la ANAF s-au intalnit cu mai marii bisericii, iar cei dintai cer anularea rugaciunilor si blestemelor facute impotriva ANAF.

Biserica in schimb cere despagubire de circa un miliard de lei vechi, suma care ar acoperi cele cateva ore in care Catedrala a fost inchisa si respectiv a pierdut bani. In schimb ofera in mod gratuit iconite, lumanari si protectie totala impotriva blestemelor pentru toti angajatii ANAF. Propunerea bisercii nu pare sa fie pe placul celor de la ANAF, circula zvonuri ca sefii de la ANAF ar dori si cateva tablouri mai vechi. Unii dintre ei ar fi colectionari de arta si cateva lucrari de prin Catedrala le-au facut cu ochiul. Se pare totusi ca partile nu au ajuns la nici un punct comun pana acum.

catedrala inchisa de ANAF

In consecinta Catedrala de la Timisoara a emis un comunicat prin care anunta enoriasii ca incepand cu 1 aprilie Catedrala va fi inchisa. Iar toti cei care au programate evenimente cum ar fi: botez, nunta, inmormantare trebuie sa le amane pana la o data ulterioara. Un alt comunicat dat de catre Patriarhie indeamna lumea sa iasa in strada, altfel exista riscul ca Biserica sa intre in insolventa. Biserica are cateva masini luate in leasing, dincolo de rata, autoturismele mercedes consuma destul de mult, mai toate avand motorizarea peste 3000 cm3. Toate acestea inseamna cheltuieli si iar cheltuieli, cineva trebuie sa le plateasca.

Daca exista doritori care doresc sa achite ratele masinilor, sau sa sponsorizeze biserica cu o cisterna de motorina sau benzina puteti lasa mesaje aici si va vom directiona pe drumul cel bun.

, , ,
6 Comentarii
 1. zapi :

  A zis pe data de 1 aprilie, 2015

  Sunt curios daca ANAF va inchide hotelul sefului de la ANAF pentru ca circula pe net zvonuri ca un invidiv care a baut o cafea si o apa plata acolo nu a primit bon fiscal dupa ce a platit consumatia.

 2. Roman :

  A zis pe data de 1 aprilie, 2015

  Au iesit si ei sa mai faca niste bani de buzunar si incep cu cei mici pentru ca cu ei au putere si ei nu ii poate ataca, ceva ce numai la noi in tara se poate intampla, tipic romanesc.

 3. Mircea :

  A zis pe data de 2 aprilie, 2015

  De aia se intra ieri prin ușa din spate la Catedrala din Timisoara, glumesc happy, nu închid ei biserica, deși e locul cu cea mai mare evaziune fiscală.

 4. nic :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2015

  …nu spune niciodata Niciodata happy tongue winking laughing)

 5. Ionut :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2015

  Mai in gluma, mai in serios, asa-zisele institutii bisericesti cred ca trebuiau inchise primele…frauda ca acolo, nici ca gasesti happy

 6. Mihai Bratescu :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2015

  De asta iti urmaresc portarile , ai unele postari care ma amuza la maxim , deci cand am citit titlu la postarea asta mai aveam putin si cadeam de pe scaun laughing) s-a trecut cum de la DNA la ANAF ??? s-au terminat cu coruptii tarii ?!?!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*