Cum sa cuceresti o femeie in trei pasi

Na pai io desprea astea n-am mai scris. Is altii care scriu de zor, ii Radu il cu F si multi altii, dar se pare ca trebuie sa ma bag si eu in seama. Nu de alta dar am primit si eu pe mail niste poze care sunt musai sa fie vazute. E vorba de o strategie noua, moderna, cu care se abordeaza femeile in secolul XXI. Povestile cu multe…

Va place pizza la metru ?

Zilele trecute am ajuns la restaurantul Vanila din Timisoara, o locatie frumoasa. Meniul, unul destul de bogat si diversificat, inclusiv pizza, doar ca aceasta nu avea o forma obisnuita. Nu era rotunda cum e de obicei, ci una in format dreptughiular, adica pizza la metru. Trebuie sa recunosc ca e interesanta prezentarea, insa nu e deloc practica. Este mai dificil de ,, amplasat” pe masa, manevrat, etc. Iar cea mai…

Pizzeria Core ‘ e Napoli Timisoara – Pizza fara gust de pizza

Acum cateva seri la initiativa unor prieteni, am facut o iesire intr-o locatie mai noua din Timisoara. Sau cel putin noua pentru mine, este vorba de Pizzeria Core e’ Napoli situata vis-a- vis de sensul giratoriu Punctele cardinale intr-o incinta ce apartine de Cetate, adica la Bastion cu alte cuvinte. Desi locatia de la exterior pare interesanta, la interior nu e deloc un loc comfortabil, toate par alandala. Poate din…

Cea mai buna pizza la domiciliu

Imi place pizza, astfel ca fac comanda la domiciliu destul de frecvent. Dar se pare ca nu tot timpul pizza comandata la domiciliu are gustul cu pizza servita in pizzerie. Initial am zis ca am eu o problema cu papilele gustative, insa se pare ca nu sunt singurul care are aceasta problema.

Cea mai buna pizza din Timisoara

Sunt un mare devorator de pizza, dar totodata sunt reticient in a face experimente. Adica prefer sa merg la sigur si nu la intamplare.

Coltunasi, pizza…femei

Sunt zile in care datorita unor activitati uit sa mai mananc, asa intamplandu-se si astazi. In mod normal cand simt ca trebuie sa mananc ceva, caut sa evit mancarurile rapide de la fast-food.

Cea mai cunoscuta mancare din lume

De curand s-a incheiat un sondaj care avea ca scop realizarea unui top al celor mai cunoscute mancaruri din lume. Pe primul loc au iesit pastele, probabil aceasta si datorita faptului ca metoda de preparare a pastelor poate fi una rapida si simpla.

Pizza şi o metodă amuzantă de promovare

O firmă de pizza s-a gândit la o metodă amuzantă de promovare. Şi anume toate produsele au denumiri neobişnuite şi mai ales haioase.

E ok sa mananci „din gunoi”?

Sa zicem ca ai o pizza (la cutie) si nu o mananci pe toata, mai raman acolo 2-3 felii. Si duci cutia LANGA GUNOI. E ok sa o iei mai tarziu, si sa continui cu mancatul? 😕 Ca doar na, pizza a stat tot timpul in cutie. Cutia a stat langa gunoi.

O nelamurire legata de PrestoPizza

Cand am vazut un comentariu lasat de o persoana ce are o anumita legatura cu PrestoPizza mi-am amintit ca am o mare nelamurire legata de aceasta firma. Oare ei nu un pix, o carioca, un marker, ceva… in toata firma ? 😕