zambesc.com RSS Feed

Cum sa cuceresti o femeie in trei pasi

Na pai io desprea astea n-am mai scris. Is altii care scriu de zor, ii Radu il cu F si multi altii, dar se pare ca trebuie sa ma bag si eu in seama. Nu de alta dar am primit si eu pe mail niste poze care sunt musai sa fie vazute. E vorba de o strategie noua, moderna, cu care se abordeaza femeile in secolul XXI. Povestile cu multe flori, cu asfintit si rasarit nu prea mai sunt de actualitate, cand vine vorba de cuceriri. Probabil nu prea mai e cine sa prinda rasaritul, ca mai toata lumea doarme, doar aia nebuni care merg la lucru vad rasaritul dimineata. Iar asfintitul se suprapune cu emisiunea lu’ Maruta, Simona Gherghe si alte programe culturale. Plus ca lumea nu are timp, totul trebuie sa decurga rapid.

Cea mai rapida si sigura curerire a unei femei

descaltat la pizza hutpizza afumata

Evenimentul s-a produs saptamana trecuta la Timisoara, mai exact in incinta Pizza Hut din Iulius Mall. Un el si o ea, au poposit la o masa, in cateva secunde el a trecut la ,, atac „. Nu va alarmati nu a chemat lautari sau vreo orchestra pentru o serenada. Junele a facut altceva, discret. Si-a dat jos tenesii, desi plouase, probabil asta era ideea. In cateva secunde de la armarea ,, fumigenei”, cocoana de langa el i-a cazut in brate cu lacrimi in ochi. Parca era o secventa din Titanic. O aburire instant cum ar spune unii, totul simplu si de efect. Ce poate fi mai frumos decat un cuplu inlacrimat de fericire.

Acum multi o sa spuna ca sunt rau. Da, sunt rau….Iar povestea nu a fost chiar asa, adica fara Titanic si lacrimi. Duduia era rezistenta, nici nu a clipit, la fumigena handralaului. Probabil era concentrata sa ingurgiteze pizza. Si totusi…Cum naiba sa te descalti intr-o pizzerie, chiar daca ai impresia ca esti imaculat pe picioare, cum naiba poti fi atat de nesimtit? Sau poate cei de la Pizza Hut sunt de vina ? Nu ti-au facut pizza pe gustul tau.

– poate pizza era prea rece, iar individul s-a gandit sa o incalzeasca la aburii care ieseau din ciorapi.
– poate individul se vrea Master Chef, el tocmai a inventat pizza Sosetone.
– sau pur si simplu omul a vrut sa afume un pic pizza.

Cat priveste cucerirea unei femei care nu e interesata de bani, masini, bijuterii si haine scumpe, strategia e foarte simpla….Fii tu insuti, dar atentie nu te descalta daca esti la restaurant, cinema sau opera.

, , ,
3 Comentarii
 1. Okay :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2016

  Il strangeau pantofii laughing

 2. dePop :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2016

  Da, probabil a uita sa se spele pe picioare, si de aceea il strangeau pantofii….

 3. Ana :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2016

  Asa era strategia de cucerire. Probabil fata a fost „imbatata” de parfumul … sosetelor … si i-a cazut in brate happy Poate altfel baiatul n-avea sanse …


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*