Cluj cel mai ospitalier oras din Europa

Astazi butonand radioul mi-a atras atentia o stire care prezenta un top a celor mai ospitaliere orase din Europa. Pe primul loc, supriza, un oras din tarisoara noastra, adica Cluj. Imi place Cluj Napoca, dar sincer pe lista mea nu prea figureaza ca fiind pe primul loc la capitolul ospitalitate.

Prostanacii Europei

Cu ceva timp in urma un cetetean al acestei tari a fost ridicat de mascati si trimis in Franta. Motivul: cica ar fi facut ceva ilegalitati pe acolo, desi omul nu calcase in viata lui in Franta. Nu vreau sa dezbat cazul in sine ci mai degraba modul in care aceasta tara de prostanaci reactioneaza.

Ce-ar fi fost..?..daca…

Ce-ar fi fost daca inca ar fi fost la putere comunismul cu tot cu nume de partid nu doar cu o parte din personal cum este acum, si nu doar la noi ci in toate tarile din Europa de Est.

Femei remarcabile in istoria Romaniei

Cand am fost la noaptea muzeelor, la Muzeul de Istorie, am decoperit un afis cu femei remarcabile in istoria Romaniei. Afis ce avea drept titlu: Premiere Feministe Romanesti. Recunosc, de multe dintre ele nu auzisem pana acum. :”> Si sunt sigur ca multa lume nu a auzit de ele. Asa ca va invit sa le descoperiti in continuare.

Recolte modificate genetic

Pe 11 noiembrie Austria a publicat un studiu despre recoltele modificate genetic. Raport care prezinta pericolele acestor recolte asupra sanatatii.