zambesc.com RSS Feed

Prostanacii Europei

Cu ceva timp in urma un cetetean al acestei tari a fost ridicat de mascati si trimis in Franta. Motivul: cica ar fi facut ceva ilegalitati pe acolo, desi omul nu calcase in viata lui in Franta. Nu vreau sa dezbat cazul in sine ci mai degraba modul in care aceasta tara de prostanaci reactioneaza. Daca va amintiti de militarii americani care au avut accidente prin Romania, printre care si cel in urma caruia a decedat Teo Peter.

Toti acesti infractori au fost scosi din Romania in urmatoarele ore, sunt si acum foarte bine, nu au raspuns niciodata pentru faptele lor, desi era clar ca lumina zilei ca sunt vinovati. Ai nostri trepadusi de abia asteapta sa primeasca un ordin de la americani sau cei din UE si l-au si pus pe tava pe cetatean, ale carui drepturi sunt cica garantate prin constitutie. Europa avea nevoie de idioti, gunoieri, persoane care sa faca munca de jos si asa a aderat si Romania in UE……ce pozitie strategica….prostie, lasitate, coruptie, acestea a fost punctele noastre forte.

Nu mai esti in siguranta in tara ta, statul te ,,vinde” pe gratis oricui, trebuie doar sa i se ceara, parca ar fi un zombi care nu calca cuvantul celor din afara tarii. Situatia era la fel in perioada inchizitiei, cand era suficient sa apara o barfa ca te si ardeau pe rug….bineinteles toate acestea functioneaza doar pentru omul de rand.

Ce ar fi daca am inchide si noi un francez asa vreo 3 luni ca sa echilibram balanta, eu as opta pentru Sarkozy, iar cat priveste americanii nu mai spun nimic, altfel as fi acuzat ca incit lume sa incalce legea.

, , , , ,
7 Comentarii
 1. Zoologika :

  A zis pe data de 4 septembrie, 2011

  Se numeste servitute. De pe la 1900 incoace ne-au disparut ouale dintre picioare si am ales sa ne dam dupa cum bate vantul.

  E și o tară comunistă. Atitudinea de să trăiți, da șefu se rezolvă.

 2. Si eu :

  A zis pe data de 4 septembrie, 2011

  Din pacata aceasta „greseala” va costa statul roman multi bani. Spun din pacate caci tot noi o vom plati. Omul are dreptate sa ceara cat de mult.

 3. mihaela908 :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  like…

 4. pem :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  Cred ca suntem una din putinele tari in care statul nu sprijna cetatenii, in care politistii si politicienii sunt urati de populatie… Iar momentan, pe plan international, suntem umili/-ti si fraieri. Sa speram ca la un moment dat ne vom recastiga mandria.

 5. Dan-n :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  Cat de adevarat! Nicioadata nu o sa ne permita francezii sa ii judecam cetatenii…

 6. Laurentiu :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  Am citit si eu azi in presa episodul. Il vazusem si la tv in trecere, insa nu prea am fost atent la detalii. Intradevar, este mai mult decat penibil insa mai penibila este legea prin care autoritatile romane nici macar nu au voie sa verifice veridicitatea faptelor la care a fost incadrat de autoritatile altei tari! PENIBIL!

 7. Andrei :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  Foarte penibil laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*