Ba e lunga, ba e scurta..

Din cand in cand diverse institutii, organizatii realizeaza cate un studiu la nivel mondial despre cat sunt de dotati barbatii….nu imi pot imagina cine le comanda si la ce folosesc acestea. Cel mai recent studiu arata ca dintre europeni noi am fi pe ultimul loc, desi cu ceva timp in urma citeam despre un studiu similar care ne plasa de la medie in sus.

Pana la urma 5 – 10 cm in plus sau in minus nu mai conteaza :), pentru mine as fi curios sa aflu metoda prin care au ajuns la aceasta concluzie, in ce a constat studiul.Or fi angajat persoane care au facut sondaj pe strada sau telefonic, nu am vazut pe nimeni pe strada cerand informatii despre dimensiune si nici la telefon nu am fost sunat. La usa mea nu a venit nimeni cu ruleta si nici la cunoscutii mei, sau au si ei Mama Omida a lor care stie raspunsurile fara sa fie nevoie de ruleta ?……

5 comments

  1. Cred ca pentru sondaj era suficient sa mearga intr-o noapte in orcice club la moda si sa intrebe cateva pitzipoance. Intreband max 10 dintre ele obtineau masuratorile pentru o populatie semnificativa statistic (~2000).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.