zambesc.com RSS Feed

Ieri de top, astazi hop

De ceva zile postul de televiziune Realitatea ruleaza zilnic un spot prin care se lauda ca sunt cei mai tari, sunt pe primul loc, ce mai, vorba cantecului ,, sunt de vis”. Am scris si eu pe tema asta nu are rost sa mai revin asupra subiectului. Insa astazi surpriza : Realitatea Tv este posibil sa intre in faliment, exista o cerere de insolventa la adresa postului.

Nu ca ar fi ceva iesit din comun, desi daca esti bun nu ar trebui sa ajungi in aceasta situatie, doar daca ai la carma postului pe cineva care nu se pricepe. Pana la urma sunt total neinteresante aceste aspecte, ce nu inteleg pana la urma de ce atata tevatura, promo agresiv…cand postului de televiziune i se cere insolventa….asta ar suna ceva in genul ,, suntem cei mai tari, cei mai buni, dar maine murim”…..sau se vrea cooptarea unui investitor iar aceasta ar fi o metoda de momire.

, , ,
7 Comentarii
 1. Radu :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  Mi se pare mai ok decat antena 3 care are subiecte numai anti pdl.

 2. Adreea - Port :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  se mai intampla

 3. We :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2011

  Le-au murit laudatorii? Daca ar fi atat de buni nu ar trebui sa se laude singuri cu asta…

 4. Marian :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2011

  Lauda aia are un rost: sa vada lumea ca au audienta si sa se uite la ei, ca sa scape de faliment.

 5. Laurentiu :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2011

  Pana la urma cum ramane cu Realitatea? Se vinde sau? Ce-i drept, de la infiintare, s-a vandut de nenumarate ori, asa ca nu ma mai mira nimic.

 6. Anu :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  Ieri laptop, azi hip hop. tongue

 7. Yamasha :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  nu vor pica, stati linistiti, mai ales ca vine campania electorala si o sa fie de mancat si pentru ei…mai ales daca se pun cu aia care trebuie..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*