Ieri de top, astazi hop

De ceva zile postul de televiziune Realitatea ruleaza zilnic un spot prin care se lauda ca sunt cei mai tari, sunt pe primul loc, ce mai, vorba cantecului ,, sunt de vis”. Am scris si eu pe tema asta nu are rost sa mai revin asupra subiectului. Insa astazi surpriza : Realitatea Tv este posibil sa intre in faliment, exista o cerere de insolventa la adresa postului.

Nu ca ar fi ceva iesit din comun, desi daca esti bun nu ar trebui sa ajungi in aceasta situatie, doar daca ai la carma postului pe cineva care nu se pricepe. Pana la urma sunt total neinteresante aceste aspecte, ce nu inteleg pana la urma de ce atata tevatura, promo agresiv…cand postului de televiziune i se cere insolventa….asta ar suna ceva in genul ,, suntem cei mai tari, cei mai buni, dar maine murim”…..sau se vrea cooptarea unui investitor iar aceasta ar fi o metoda de momire.

7 comments

  1. Pana la urma cum ramane cu Realitatea? Se vinde sau? Ce-i drept, de la infiintare, s-a vandut de nenumarate ori, asa ca nu ma mai mira nimic.

  2. nu vor pica, stati linistiti, mai ales ca vine campania electorala si o sa fie de mancat si pentru ei…mai ales daca se pun cu aia care trebuie..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.