Copii din flori

Nu am inteles niciodata sensul acestei expresii. Ce legatura au florile cu un copil nedorit in cele mai multe cazuri de cel putin una din cele doua persoane implicate in actiune. Sa fi fost florile momeala, greu de crezut, sau actul s-a consumat in gradina pe stratul de flori, asta pentru cei care au gradina.
Dar daca actiunea a avut loc pe bancheta unei masini sau intr-un hotel ieftin…cum se vor numi copiii rezultati ?…copiii din mercedes…. Desi sincer am auzit acest prenume la cetateni mai colorati care ne polueaza tara. De aici o fi plecat prenumele de Mercedes si Mercedesa ?
Pana la urma nu stiu care o fi varianta corecta, pentru orice eventualitate fetele necasatorite ar trebuie sa fie mai precaute in ceea ce priveste florile, altfel nu se stie cum necum dupa un simplu miros li se poate umfla burta…..

7 comments

  1. stii expresia „umbla din floare in floare”…poate are legatura si cu asta ­čÖé

  2. Copiii inspirati din Mercedes, sau mai bine zis, numele lor inspirate din branduri de masini sau alte lucruri, vezi numai in comunitatea roma. In ultima perioada la noi se prefera mult numele strainilor, un Ion se transforma in Johnny sau mai stiu eu.

  3. PS Bineinteles daca ti se pare prea academic pot sa spun ca expresia provine din faptul ca fata meets boy pe camp, fata beata rupta, tavaleala in campul cu flori, boy dispare, fata data pe spate. QED

  4. Zoologika : @
    Ultima parte a interpretari imi aduce aminte de o secventa din filmul ,,Istoria lumii ”..sau ceva de genul, era o secventa cu prima cerere in casatorie……….adica un fel de Flinstone o palea pe o duduie cu o maciuca in cap…

  5. ÔÇťumbla din floare in floareÔÇŁ probabil ee o expresie al unui parinte:))) care se adreseaza unei asa zise domnisoare.

  6. Cine stie ,poate datorita modului de imultire sexuat la flori ,in care semitele apareau pe nepusa masa .Sau copii aparuti ca florile ,fara sa-ti dai seama de unde .Ar mai fi si „umbla din floare in floare „,intr+adevar

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.