Flori care sa miroase, aveti ?

Astazi am ajuns intr-una din pietele din Timisoara unde se vand flori. Probabil ca stiti, cum se ajunge in zona cu flori, mai toti ,,sar ” pe tine cu diverse texte: un buchet frumos, niste trandafiri, uite aici ce crini frumosi. Si tot asa, incat nu stii pe unde sa o apuci. Astazi insa daca as fi jucat sah cu florarii as fi fost considerat

8 Martie zi frumoasa, zi urata

La Multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor. 8 Martie este considerata ca fiind o zi frumoasa, o sarbatoare a frumosului. Insa in acelasi timp dupa mine 8 Martie este una din cele mai tragice zile, astazi fiind ,, ucise’’ cele mai multe flori.

Flori, filme, fete si….

Astazi fiind in Mall si stand la o masa am asistat involuntar la o discutie intre doua fete. Domnitele aveau undeva pe la 18 – 19 ani,fiind probabil in primul an de facultate, entuziaste dar in acelasi timp nemultumite, chiar nefericite.

Fara flori

Deja celebrul embargou impus Olandei ne-a lasat fara flori. Pe deoparte imi pare bine, poate asa ne trezim si mai producem si noi ceva, nu doar sa consumam.

Copii din flori

Nu am inteles niciodata sensul acestei expresii. Ce legatura au florile cu un copil nedorit in cele mai multe cazuri de cel putin una din cele doua persoane implicate in actiune.