8 Martie zi frumoasa, zi urata

La Multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor.

8 Martie este considerata ca fiind o zi frumoasa, o sarbatoare a frumosului. Insa in acelasi timp dupa mine 8 Martie este una din cele mai tragice zile, astazi fiind ,, ucise’’ cele mai multe flori. In lumea florilor probabil astazi este un fel de 11 septembrie, sau o apocalipsa…mii de flori sunt rupte, congelate si trimise inspre impachetare. Iar dupa aceea expuse 2-3 zile in vaza…..probabil vaza pentru flori e un fel de spital sau capela…Imi plac florile dar le prefer la ghiveci, trebuie sa incercam sa ne bucuram mai mult timp de flori, astfel ca alternativa ghiveciului e cea mai buna……Poate cand vom ,, creste mari’’ vom intelege ca altfel ar trebui sa ne bucuram mai mult de natura.

4 comments

 1. Intr-adevar asa e! si cate se risispesc aiurea, fara macar sa se bucure cineva de ele si asa rupte! Cele la chiveci sunt mai pretioase din toate punctele de vedere

 2. La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor, o primavara frumoasa!
  Va mai dura destul pana cand vom invata sa ne bucuram de natura, momentan nu stim sa apreciem nimic, absolut nimic.Este trist intr-adevar , nu m-am gandit niciodata la asta sincer, sa speram ca pe viitor vom considera si ghiveciul a fi o alternativa.

 3. Păcat că oamenii nu înţeleg încă ce înseamnă într-adevăr natura şi frumosul. Ei cred că dacă oferă flori gata, s-a terminat.

  Şi faza cu 8 martie, hai să fim serioşi, ziua femeii ?? Suntem femei în fiecare zi şi nu cred că avem nevoie de o zi anume, putem să ne bucurăm de viaţă în fiecare zi.

  Din păcate nici nu mai are un simbol această zi, pentru mine e o zi normală – toată lumea la mulţi ani în sus, la mulţi ani în jos, însă acestea nu sunt urări sincere, sunt făcute din plictiseala monotoniei societăţii actuale. Căutăm ocazii să ne oprim şi să ne bucurăm când fiecare zi ar trebui să fie o bucurie, un dar. O floare este un dar când o vezi în grădină, nu în vază pentru că acolo este moartă. Viaţa este frumoasă… Nu pot să înţeleg cum pot femeile să iubească natura moartă.

  Trăim într-o lume superficială şi nu mai ştim cine suntem cu adevărat… 🙁

 4. oricum noi mergem pe autodistrugere in tot ceea ce facem asa ca niste flori in plus sau in minus…problema mai mare este la copacii aia care scad considerabil pe zi ce trece.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.