zambesc.com RSS Feed

Piata de vechituri Buzias

Astazi din intamplare am dat peste un targ de vechituri. Cei drept am ajuns dupa ora 12, cand mai toti targovetii isi strangeau tarabele. Locatia targului este chiar in centrul orasului Buzias, intr-un frumos parc. Cum se intra dinspre Timisoara pe partea stanga.

Locatie foarte placuta, insa la ora la care am ajuns eu nu prea mai erau decat cei care vand haine. As fi fost curios de oarece vechituri, antichitati, dar m-am ,, trezit ” cam tarziu. Ramane pe altadata o vizita cu ,, noaptea in cap”. Ca daca vrei targuri bune se fac la lumina lunii, altfel iei ce mai ramane happy.

3 Comentarii
 1. Bogdan :

  A zis pe data de 24 martie, 2019

  DePop, chiar sunt curios ce voiai sa cumperi dintr-un asemenea loc ? Sunt convins ca ceea ce cautai acolo, poti sa gasesti intr-un loc mult mai avizat.

 2. DePop :

  A zis pe data de 24 martie, 2019

  Vechituri, antichitati..

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 28 martie, 2019

  Te pot ajuta daca doresti ceva anume…Am prieteni foarte buni care au niste magazine de antichitati foarte bine dotate in Bucuresti…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*