zambesc.com RSS Feed

Mihai Petre a uitat sa danseze

Cel mai mare dansator de pe jumatatea noastra de glob pamantesc, Mihai Petre a uitat pasii de dans. Nu e o gluma, marele dansator a picat ,,bac-ul”, dupa ce si-a aratat talentul alaturi de o concurenta. Mihaita a incercat sa se de-a in spectacol si in versiunea practica la emisiunea Romanii au Talent, insa rezultatul a fost catastrofal. Ba mai mult a reusit sa ii smulga o unghie partenerei cu care dansa.

Nu trebuie sa studii inalte in ale dansului, ca sa iti dai seama ca cineva il imita pe Motanul incaltat. Si nu orice motan, parea unul de la stana care pe langa ,,plumbul” din picioare parea a fi consumat un litru de vopsea. Doar asa se explica miscarile de dans haotice, care pareau mai degraba scheme de lupta intre femei. Cat priveste unghia smulsa, o fi vrut sa isi intinda untul dimineta cu ea domnul Mihai Petre. Sau poate le-o fi terminate de ros pe cele din dotare si voia un calmant..

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 24 martie, 2019

    Nu stiu ce a fost atunci, dar totusi danseaza foarte bine…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*