Piata de vechituri Flavia din Timisoara

Timisoara are doua piete de vechituri care se vor a fi mai rasarite. Piata din zona Mehala, piata veche. Si cea de-a doua, rasarita dupa revolutie, Flavia. Din pacate in ambele locatii predomina vanzatorii de haine, din acelea ,, purtate da curate”. Vechituri de pe la noi prea putin, mare parte a marfii vine de prin Germania. De la farfurii, linguri la chiloti si pantofi, toate evident folosite.

Important de stiut, daca in Piata Mehala intrarea e libera. In Piata Flavia intrarea e libera sambata, dar duminica trebe sa platiti 5 lei. Teoretic nu e mult, dar la cum se prezinta piata, este enorm. In concluzie pentru 5 lei Piata Flavia te parfumeaza cu miros de mici. Iar bonus ai parte de cate o dedicatie tot la zece pasi. Primul hit suna ceva de genul: ,,lame si chiloti de dame”, urmat de ,, toate la trei lei”. Iar la colt urla un purandel disperat ,, parfumuri, dihor, toate marcile”. Si toate astea le poti savura cu doar cinci lei.

One comment

  1. Unde esti tu Tepes Doamne…imi vine sa strig, dar daca ma gandesc mai bine, e vina noastra. Noi toleram asa ceva. Si nu numai in Timisoara, peste tot e asa…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.