8 Martie zi frumoasa, zi urata

La Multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor. 8 Martie este considerata ca fiind o zi frumoasa, o sarbatoare a frumosului. Insa in acelasi timp dupa mine 8 Martie este una din cele mai tragice zile, astazi fiind ,, ucise’’ cele mai multe flori.

Interesant si putin socant

Nu am mai vazut asa ceva pana acum. Si de fapt, nici nu prea credeam ca e posibil. Dar natura are ciudateniile ei.

The Animals Save the Planet

Am vazut azi dimineata pe Animal Planet o reclama animata foarte amuzanta. O reclama ecologica. Cum am ajuns la servici, am cautat pe Youtube filmuletul, sa il mai vad o data. Si l-am descoperit.

Salveaza natura

Multi oameni se gandesc sa faca ceva pentru a salva natura. Insa pana a doua zi uita. 😐 Ca sa nu mai uiti, si poate chiar sa faci a doua zi ceva pentru mediu, foloseste o imagine de fundal (wallpaper) sugestiva.

Viata in salbaticie

Viata in salbaticie este foarte grea si numai cei puternici supravetuiesc. Cu toate ca am vazut destule documentare pe Animal Planet sau Discovery Channel, filmuletul pe care l-am descoperit prezinta ceva unic. Probabil ca doar intr-un film cu un regizor foarte talentat se mai putea intampla asa ceva. Suspans, drama, fapte eroice … dar mai bine va las sa va uitati. 😉