Fara flori

Deja celebrul embargou impus Olandei ne-a lasat fara flori. Pe deoparte imi pare bine, poate asa ne trezim si mai producem si noi ceva, nu doar sa consumam. Pe de alta parte daca ma gandesc la evenimentele unde e neaparat nevoie de flori, de exemplu buchetul miresei, cu ce ar putea fi inlocuit ?…Niste flori de plastic,…nu prea ar da bine, poate un buchet din zarzavaturi, din astea mai producem cate ceva.
Cred ca din niste frunze de varza, combinate cu cateva frunze de trestie ar iesi un buchet, numai sa fie varza proaspata si nu murata ca poate nu mai iese buchet ci sarmale……..Dar ce s-ar intampla daca Europa, China ne-ar impune embargou total ?..Cred ca am muri de foame in cateva saptamani, asta e cand nu mai produci nimic…doar consumi.

7 comments

  1. S-ar putea sa fie un lucru bun. Poate asa ne punem si noi pe treaba. Nu ne lipseste nimic. Pamant bun este, apa este.. Si asa sunt hectare intregi lasate in paragina. Ar trebui ca in materie de agricultura tarile care au posibilitate de a cultiva sa se intretina singure.

  2. Bine ca nu s-a pus embargo acum de sarbatori, cand pe mai toti ii vezi cu cate o floare in mana. Ma uitam saptamana trecuta, de sf Andrei, tot orasul era impanzit de romantici incurabili ­čśÇ

  3. Pe deoparte imi pare bine, poate asa ne trezim si mai producem si noi ceva, nu doar sa consumam.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.