La multi ani tovarasu’ Boc

Mare zi mare …..astazi Boc isi aniverseaza ziua de nastere. La multi ani ca asa e obiceiul pe la noi, dar era mai bine daca nu auzeam de acest nume, poate am fi dus-o mai bine.
Ar fi fost excelent daca anul nasterii era diferit…. cu vreo 18 ani in urma ar fi fost perfect, asa il aveam noi pe Boc la bac si nu la carma tarii. Daca Boc era la bac anul acesta sigur ar fi ramas cu 12 clase si probabil nu ar fi ajuns unde e acum…desi, nu se stie, poate facea vreo scamatorie Base de tot premier il scotea.

7 comments

  1. El saracu oricum e paralel cu situatia… cred ca are vreun virus pe ipad care il minte mereu cand vede stirile.

  2. eu ii cumpar Domnului Emil Boc un cadou cu 25% mai ieftin decat restul lumii,din care scad si TVA-ul de 24%,apoi il impozitez ca de.., se considera totusi un profit ce ii dau,iar daca dupa aceste calcule nu ii mai ramane nimic ii mai punem si un impozit forfetar ca sa vada si dumnealui ce inseamna sa dai bani la stat…ca uite asa am ne-am afundat noi in criza…

  3. Foarte adevarat.Sa-i vedem si pe ei la bac:)))).Parca ei nu au copiat dar noo ce a fost a fost:))

  4. Am cam intarziat, insa oricum nu merita o urare ‘din suflet’. Totusi sa ii zic si eu un ‘la multi ani’, cine stie, poate citeste blogul :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.