zambesc.com RSS Feed

La multi ani tovarasu’ Boc

Mare zi mare …..astazi Boc isi aniverseaza ziua de nastere. La multi ani ca asa e obiceiul pe la noi, dar era mai bine daca nu auzeam de acest nume, poate am fi dus-o mai bine.
Ar fi fost excelent daca anul nasterii era diferit…. cu vreo 18 ani in urma ar fi fost perfect, asa il aveam noi pe Boc la bac si nu la carma tarii. Daca Boc era la bac anul acesta sigur ar fi ramas cu 12 clase si probabil nu ar fi ajuns unde e acum…desi, nu se stie, poate facea vreo scamatorie Base de tot premier il scotea.

, , ,
7 Comentarii
 1. Gyna :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2011

  laughinglaughing..aici ai mare drepate..

 2. Radu :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  El saracu oricum e paralel cu situatia… cred ca are vreun virus pe ipad care il minte mereu cand vede stirile.

 3. Anu :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  La multi ani, ce poti sa ii zici…

 4. cosmin :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  eu ii cumpar Domnului Emil Boc un cadou cu 25% mai ieftin decat restul lumii,din care scad si TVA-ul de 24%,apoi il impozitez ca de.., se considera totusi un profit ce ii dau,iar daca dupa aceste calcule nu ii mai ramane nimic ii mai punem si un impozit forfetar ca sa vada si dumnealui ce inseamna sa dai bani la stat…ca uite asa am ne-am afundat noi in criza…

 5. Dev :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  Sigur nu lua bacul Bocanel, il pica de 100 de ori la rand happy

 6. Te :

  A zis pe data de 8 septembrie, 2011

  Foarte adevarat.Sa-i vedem si pe ei la baclaughing)).Parca ei nu au copiat dar noo ce a fost a fostlaughing

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 8 septembrie, 2011

  Am cam intarziat, insa oricum nu merita o urare ‘din suflet’. Totusi sa ii zic si eu un ‘la multi ani’, cine stie, poate citeste blogul laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*