Cand se insoara un barbat ?

Sunt multe femei care cauta acest raspuns, iar eu in calitate de barbat ma simt oarecum obligat sa le dau niste raspunsuri…:) Evident nu putem vorbi de o regula, dar din punct de vedere stiintific exista cateva explicatii.

Proaspat tuns, frezat dar cu miros de porc

Multe doamne si domnite ajung la un moment dat sa ne considere pe noi barbatii niste ,, porci’’, sau macar niste purcei, asta in cel mai bun caz. Adica cand e vorba de sforait suntem purcei, ca in rest,

De ce vorbesc mult femeile ?

Am o intrebare care ma ,, bantuie’’ din ce in ce mai frecvent, atat pe strada, la servici dar mai ales acasa, noi barbatii avem parte de ,, recitaluri ‘’ zilnice din partea femeilor ?

Regretele barbatilor

Cand vine vorba de regrete femeile sunt cele care au cel mai mult de spus la acest capitol. Barbatii privesc altfel lucrurile, insa exista si in cazul acestora ,, greseli ”, regrete ale unor fapte care de fapt nu s-au realizat.

Ba e lunga, ba e scurta..

Din cand in cand diverse institutii, organizatii realizeaza cate un studiu la nivel mondial despre cat sunt de dotati barbatii….nu imi pot imagina cine le comanda si la ce folosesc acestea.