Regretele barbatilor

Cand vine vorba de regrete femeile sunt cele care au cel mai mult de spus la acest capitol. Barbatii privesc altfel lucrurile, insa exista si in cazul acestora ,, greseli ”, regrete ale unor fapte care de fapt nu s-au realizat. Zilele acestea m-am intalnit cu o cunostinta mai veche, e vorba de o domnisoara pe care am cunoscut-o cand ea avea vreo 17 ani, iar acum pe la 20 si ceva de ani arata total schimbata.

Schimbarea e una foarte pozitiva daca atunci arata ca un soricel de biblioteca, acum arata foarte sexy, obraznic de sexy. Problema e ca pe atunci ea era disponibila, eu la fel, pot spune ca oarecum ,, insista” sa iesim…insa eu nu si nu…..Ce sa ii faci, trebuie ca si barbatii sa regrete ceva,….. ce ar putea barbatii sa regrete ?
Doar faptul ca au fost prea ,, iertatori ” cu femeile X_X.

.

10 comments

  1. hahahaha, si eu am patit ceva similar invers. Adica in trecut un fost coleg de generala pe langa mine si a intors capul dupa mine, bineinteles ca nu m-a recunoscut pentru ca in generala eram slaba moarta si cu ochelari :)))Am avut o satisfactie, gen, bravo fraiere, da io sunt ­čÖé

  2. si eu cand stau de vorba „filozofic” cu prietena mea imi vine sa iau campii cand se apuca sa-mi spuna regretele, eu in schimb o iau cum ca asta e si data viitoare sa fiu mai atent si sa incerc sa indrept ..

  3. Fara regrete! Asta este deviza mea si mi-o mentin multa vreme de aici inainte. E o vorba mare: Totul se intampla cu un scop!

  4. ei lasa, ca si femeile si barbatii pe patul de moarte, nu regreta ce AU facut ci ce n-au apucat sa faca, si NU vor mai avea ocazia sa o faca.

  5. Laurentiu, fii serios, fiecare dintre noi avem regrete. E drept, unii mai multe, altii mai putine, dar nu poti spune ca nu iti pare rau ca nu ai regulat-o pe una cu care aveai ocazia sa iesi in urma cu cativa ani :)) Ni se intampla tuturor asta, mai ales daca tipa arata bine, cativa ani mai tarziu sau chiar si pe atunci :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.