Uneori si femeile trebuie refuzate

Zilele trecute eram in trecere prin Oradea. Cum aveam de facut un drum lung m-am oprit la Carrefour sa cumpar cate ceva. Am luat rafturile la rand, magazinul nu era foarte plin fiind un pic poate prea devreme pentru cumparaturi. Ici colo cate cineva impingea un carucior. Tot invartindu-ma prin magazin am ajuns la raftul cu prosoape, servetele. Si cum scanam eu cu priverea ce sa iau am simtit ca…

Cum poate deveni o femeie insuportabil de urata ?

Femeia, femeile in general se spune ca nu sunt niciodata urate, au mici indispozitii, ciufuleli dar toate in final devin frumoase. Candva as fi spus ca asa este, dar de ceva timp fara sa imi dau seama am ajuns sa am oarece intoleranta la femeile cu buzele tunate. Adica acele printese care candva erau frumoase dar li s-a nazarit lor ca daca isi vor umfla buzele vor arata bestial. Cum…

Este pacat ca femeile sa se epileze ?

Astazi a ,, vuit “ presa pe tema epilatului, aceasta dupa ce un site crestin a publicat un articol pe tema aceasta. Deci e pacat ca femeile sa se epileze, practic in trecut femeile se tineau pentru blana…. Asteptau sa le pice parul dupa care il adunau si faceau un pulovar, manusi,

Cand au fost grasele la moda ?

Am auzit multe povesti care sustineau ca in trecut femeile durdulii, chiar grasane erau la mare cautare. Evident toate aceste povesti le-am auzit din partea unor femei care nu prea puteau fi trecute printr-un inel obisnuit…ci mai degraba printr-un inel de butoi.

Femeile fara barbati

Mai toate femeile sustin ca ele pot trai fara barbati. Evident ma refer la femeile care sunt normale, si nu la cele care cauta un bunic care sa le intretina…Am spus cuvantul ,, normale’’ mai devreme,

Femeile din Oradea

In mod normal nu obisnuiesc sa diferentiez femeile dupa oras sau zona geografica, insa astazi aflandu-ma timp de cateva ore intr-o zona centrala a orasului Oradea, am avut parte de un rasfat vizual. La un moment dat am avut impresia ca sunt la camera ascunsa.

Regretele barbatilor

Cand vine vorba de regrete femeile sunt cele care au cel mai mult de spus la acest capitol. Barbatii privesc altfel lucrurile, insa exista si in cazul acestora ,, greseli ”, regrete ale unor fapte care de fapt nu s-au realizat.

Stefan Banica jr sau Stefan Cel Mare ?

Probabil mai toti am auzit de Stefan Cel Mare dar si de Stefan Banica Jr. Ce au in comun aceste doua personaje in afara de prenume?…Pai as spune eu ca au cateva lucruri in comun.

De ce tipa femeile ?

Sunt o droaie de momente si motive care le fac pe femei sa tipe, cele de bucurie sa spunem ca le inteleg. Este bine sa iti manifesti in exterior ceea ce simti in interior. Dar nu am inteles niciodata de ce tipa femeile daca dau peste un barbat dezbracat necunoscut.

Femeia frumoasa

Toate femeile sunt frumoase, insa gusturile barbatilor sunt diferite, astfel incat anumite femei pot fi mai deosebite in ochii unor barbati. Fiecare barbat are in mintea lui sau poate chiar si in realitate un tipar care creioneaza femeia perfecta pentru el.