Cand au fost grasele la moda ?

Am auzit multe povesti care sustineau ca in trecut femeile durdulii, chiar grasane erau la mare cautare. Evident toate aceste povesti le-am auzit din partea unor femei care nu prea puteau fi trecute printr-un inel obisnuit…ci mai degraba printr-un inel de butoi. Nu spun ca femeile grase nu plac, dar nu plac asa cum plac cele cu greutatea optima, la fel si in cazul barbatilor. Dar sa revenim la mitul femeilor grasane care cica ar fi facut furori in trecut printre barbati.

Aceasta ipoteza nu e una deloc valabila, personal voi ,, demonta” acest mit, si aceasta ca urmare a ultimelor informatii pe care le-am pus cap la cap astazi. In cursul zilei de astazi am poposit la Cetatea Neamtului, am vizitat cetatea centimetru cu centimetru. Am vazut toate salile, toate incaperile aveau usi si holuri normale ca dimensiune, in afara de una…Camera Domnitelor era accesibila pritr-un hol extrem de ingust, adica grasanele nu aveau acces. Deci pe vremuri tot domnite ,, trase prin inel “ se cautau.

Iata si cateva poze, din pacate sunt facute cu telefonul, mi-a cedat acumulatorul de la aparatul foto…

Cetatea Neamtuluipoze cetatea neamtului

Deci stimate doamne si domnisoare cu scuzele de rigoare, dar sunteti mai atractive fara burta si colacei. Chiar si atunci cand un barbat va spune ca aratati bine..cereti confirmarea si de la cantar…sau puteti incerca sa intrati in Camera Domnitelor de la Cetatea Neamtului.

8 comments

 1. Poi si acum sunt la moda, in America doar domnite grase sunt. Acum ce mai, slim si iarasi slim.

 2. De fapt, femeile „durdulii” inseamna femei normale, cu carne si piele pe ele. Nu era la moda sa fii anorexica, nu era la moda sa ai 50 kg la 1.77, nu era la moda sa ti se vada oasele. Erau la moda femeile normale.
  Si nu sunt grasa, sau supraponderala.

 3. anonim@

  Unii stiu sa zambeasca, altii nu..tu din care categorie faci parte ?….dupa comentariu eu as inclina sa cred ca din a doua…

 4. Buna ziua!

  Poza dumneavoastra imi aduce aminte de concediul petrecut pe acele meleaguri in urma cu 5 ani de zile. Eu perosnal consider ca domnitorul dostru Stefan Cel Mare a stiut de a iubit fetele noastre din Moldova draga. Oricum, parerile sunt impartite si cred ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei.Numai bine!

 5. Nu toate femeile din lume se adunau in Camera Domnitelor de la Cetatea Neamtului. Da, inainte erau invidiati grasanii pentru ca se spunea ca erau instariti; gusile, burtile si pulpele mari erau apreciate. Nu asculta povesti, informeaza-te. Ai auzit de Rembrandt? ala a picatat numai grasune.
  Mie personal nu-mi plac femeile durdulii.. 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.