Mircea Badea isi cauta motan

Aproape fiecare dintre noi avem cate o pasiune, unii chiar fac o ,, religie” din pasiunea lor. Adica ajung sa nu poate trai fara pasiunea lor, practic sunt pierduti in spatiu, nu pot vorbi, respira…viata lor isi pierde rostul, esenta. Din aceasta categorie face parte si domnul Mircea Badea, iar pasiunea lui este iubirea fara limite fata de un motan. Cu alte cuvinte il piaptana si il pupa in fund, as cum ii place motanului Felix.

Insa motanul a inceput sa aibe probleme in ultimul timp, foarte probabil Mirciulica va ramane fara acesta, ceea ce ii va strica karma si il va face mai incoerent in gandire si vorbire. De spagat nici nu mai poate fi vorba, fara motan Mirciulica va fi ca fara bilute, va sta cu piciorusele sub fund, ca o fetita. Totusi pentru a rezista acestui mare hop din viata, fac acest apel, poate se va gasi cineva sa ii furnizeze un alt dos pufos de motan.

Deci daca cunoasteti vreun turnator la securitate cu dosul mare si care nu are probleme cu DNA-ul va rog sa ii faceti lipeala cu Mircea Badea..sigur se vor impaca bine. Iar marele maestru in certat de unul singur nu va pieri pe coclauri.

4 comments

  1. parerea mea este sa-ti iei un mai bine un caine si sa-l pupi in gura cand o fi cu capul in soba!

  2. Doar de un motan are nevoie?! Eu cred ca n-ar spune nu unei schimbari zilnice a mai multor motanasi :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.