zambesc.com RSS Feed

Mircea Badea isi cauta motan

Aproape fiecare dintre noi avem cate o pasiune, unii chiar fac o ,, religie” din pasiunea lor. Adica ajung sa nu poate trai fara pasiunea lor, practic sunt pierduti in spatiu, nu pot vorbi, respira…viata lor isi pierde rostul, esenta. Din aceasta categorie face parte si domnul Mircea Badea, iar pasiunea lui este iubirea fara limite fata de un motan. Cu alte cuvinte il piaptana si il pupa in fund, as cum ii place motanului Felix.

Insa motanul a inceput sa aibe probleme in ultimul timp, foarte probabil Mirciulica va ramane fara acesta, ceea ce ii va strica karma si il va face mai incoerent in gandire si vorbire. De spagat nici nu mai poate fi vorba, fara motan Mirciulica va fi ca fara bilute, va sta cu piciorusele sub fund, ca o fetita. Totusi pentru a rezista acestui mare hop din viata, fac acest apel, poate se va gasi cineva sa ii furnizeze un alt dos pufos de motan.

Deci daca cunoasteti vreun turnator la securitate cu dosul mare si care nu are probleme cu DNA-ul va rog sa ii faceti lipeala cu Mircea Badea..sigur se vor impaca bine. Iar marele maestru in certat de unul singur nu va pieri pe coclauri.

, ,
4 Comentarii
 1. Alexxa :

  A zis pe data de 30 iulie, 2013

  La cat este de cioban ii se mai spune si badea Mircea laughing

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 31 iulie, 2013

  eu ma distrez cu el…chiar daca linge, de multe ori are dreptate.

 3. vasile :

  A zis pe data de 1 august, 2013

  parerea mea este sa-ti iei un mai bine un caine si sa-l pupi in gura cand o fi cu capul in soba!

 4. Ionut :

  A zis pe data de 5 august, 2013

  Doar de un motan are nevoie?! Eu cred ca n-ar spune nu unei schimbari zilnice a mai multor motanasi laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*