Mircea Badea nu are mama, pe el l-a facut o vecina

Exista multe persoane care nu isi cunosc originea, evident ei isi cunosc mama, dar de fapt nu cunosc un amanunt, pe ei i-a facut vecina, deci nu au mama, de aceea si lipsa oricarei asemanari intre cea care i-a crescut si personajele in cauza. O spun la plural pentru ca ei sunt mai multi, iar noi mai putini. Pana acum cateva zile nu mai stiam daca mocofanul Mircea Badea mai e in ,, aer” sau nu, cica ar fi. Ba mai mult prin manifestarile sale vine si reconfirma pentru a suta oara ca el nu este de aici, nu e de-al nostru, cum spuneam el nu are mama..caci l-a facut o vecina.

Probabil ca ,,proiectul” Mircea Badea a fost unul facut pe fuga, atunci cand vecina mergea la toaleta si poate de aceea exemplarul nu e tocmai unul normal. Sau poate toate s-au intamplat la singular, asa cum ii place si lui sa se manifeste in studiou, ca daca ”e” multe persoane el nu are inspiratie. Rasfoind presa am inteles ca Mircea Badea nu-i agreeaza pe scriitorii romani, cica ar fi basisti, ca ei nu stiu sa scrie, el poate mai bine si poate in spagat..

mircea badea
FOTO : evz.ro

Avem cativa scriitori care sunt recunoscuti pe plan international, de curand Elvetia a si premiat pe cineva, nu poti sa confunzi scrisul cu decorul care ramane in chiloti dupa un spagat… Dar cu toate acestea eu am incredere ca Mircea Badea va scoate o carte fantastica, de fapt cartea e deja scrisa trebuie doar sa ii schimbe ici colo personajul….asteptam in librarii ,, Omagiu Tovarasului Voiculescu ” de Mircea Badea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.