zambesc.com RSS Feed

Mircea Badea nu are mama, pe el l-a facut o vecina

Exista multe persoane care nu isi cunosc originea, evident ei isi cunosc mama, dar de fapt nu cunosc un amanunt, pe ei i-a facut vecina, deci nu au mama, de aceea si lipsa oricarei asemanari intre cea care i-a crescut si personajele in cauza. O spun la plural pentru ca ei sunt mai multi, iar noi mai putini. Pana acum cateva zile nu mai stiam daca mocofanul Mircea Badea mai e in ,, aer” sau nu, cica ar fi. Ba mai mult prin manifestarile sale vine si reconfirma pentru a suta oara ca el nu este de aici, nu e de-al nostru, cum spuneam el nu are mama..caci l-a facut o vecina.

Probabil ca ,,proiectul” Mircea Badea a fost unul facut pe fuga, atunci cand vecina mergea la toaleta si poate de aceea exemplarul nu e tocmai unul normal. Sau poate toate s-au intamplat la singular, asa cum ii place si lui sa se manifeste in studiou, ca daca ”e” multe persoane el nu are inspiratie. Rasfoind presa am inteles ca Mircea Badea nu-i agreeaza pe scriitorii romani, cica ar fi basisti, ca ei nu stiu sa scrie, el poate mai bine si poate in spagat..

mircea badea
FOTO : evz.ro

Avem cativa scriitori care sunt recunoscuti pe plan international, de curand Elvetia a si premiat pe cineva, nu poti sa confunzi scrisul cu decorul care ramane in chiloti dupa un spagat… Dar cu toate acestea eu am incredere ca Mircea Badea va scoate o carte fantastica, de fapt cartea e deja scrisa trebuie doar sa ii schimbe ici colo personajul….asteptam in librarii ,, Omagiu Tovarasului Voiculescu ” de Mircea Badea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*