Cand vine vorba de navigat pe internet suntem in top

Sunt putine lucruri pozitive cu care ne putem lauda ca fiind fruntasi printre europeni. Dar la capitolul stat pe internet ocupam locul doi in Europa, unii vor spune ca este un lucru pozitiv, altii dimpotriva negativ. Sincer nu stiu unde sa il incadrez, poate unii muncesc pe internet…. Daca ma gandesc bine.. nu prea, cel putin ieri am vazut o stire la Pro Tv in care era prezentata o tanara cu bunica ei care faceau un ban dandu-si jos sutienele in fata internautilor…..Nu le-as incadra la munca, deci pana la urma 99% din persoane nu muncesc pe internet.

Studiul prezentat de IAB Romania arata ca pe primul loc sunt ucrainenii la capitolul stat pe internet, iar romanii pe locul al doilea. Probabil ucrainenii zabovesc mai mult din cauza ca au litere chirilice la tastatura. Studiul mai spune ca suntem fruntasi cand vine vorba de folosirea mesageriei instant, adica messenger si facebook, comunicam mult in timpul serviciului.

Cei mai activi si constructivi in ceea ce priveste activitatea pe internet sunt danezii, acestia posteaza cele mai multe recenzii despre produsele folosite. Grecii cica ar posta foarte mult pe bloguri, dublu fata de alta natie din Europa.

In medie stam circa 18,6 ore pe internet saptamanal, dar nu va speriati suntem in continua crestere, eu zic ca in circa 2-3 luni ii detronam pe ucraineni care au 20 de ore pe saptamana activitate pe net. Am fi fost in frunte deja dar la noi pica cam des curentul si implicit nu merge netul.

One comment

  1. Ar fi interesanta un astfel de studiu care sa cuprinda si varstele internautilor. Banuiesc ca cea mai mare parte a lor sunt copii sub 18 ani care stau pentru jocuri, filme, facebook si alte balarii din care nu invata nimic.

    N-ar fi chiar atat de rau daca timpul ala petrecut zilnic in fata pc-ului ar fi folosit in scopuri constructive ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.