Tratament cu sarmale

In aceasta seara a trebuit sa insotesc pe cineva la urgente. Nu e prima data, am mai fost in acest loc unde tot timpul este aglomerat, iar mai mult de jumatate dintre persoane nu au mare lucru, dar in lipsa de ocupatie dau fuguta la Spitalul Judetean Timisoara, asa ca sa aiba a doua zi ce sa povesteasca. Ceea ce e mai grav in opinia mea, multi dintre cei care…

Cand vine vorba de navigat pe internet suntem in top

Sunt putine lucruri pozitive cu care ne putem lauda ca fiind fruntasi printre europeni. Dar la capitolul stat pe internet ocupam locul doi in Europa, unii vor spune ca este un lucru pozitiv, altii dimpotriva negativ.

Nu mai vreau RDS

De aproape trei ani sunt client a celor de la RDS; au fost momente si momente: internet picat, cablu tv picat, etc. Ceva obisnuit pana la urma pe la noi….se mai intampla, nimeni nu este perfect si inclin sa inteleg astfel de probleme.

Cu cine socializam pe Facebook ?

Ca mai toti am si eu cont personal pe facebook, insa nu prea accept ,, prietenii” fara sa ii cunosc. Adica am o lista destul de restransa.

Domenii internet, gazduire web

Tot mai multe persoane care pana ieri nu dadeau importanta la tot ceea ce presupune un blog, un site, astazi doresc si ei sa se apuce in a-si prezenta afacerea sau doar o pagina personala pe internet.

Ce să nu faceţi într-un internet cafe

Da, s-a cam dus vremea în care lumea mergea prin internet cafe. Acum ai net acasă, la şcoală, la servici, pe telefon, în restaurant, la hotel… ce să mai, cam peste tot. Totuşi filmuleţul e haios.

@yahoo.ro

De azi s-a lansat si Yahoo Romania si da, se pot face si adrese de email @yahoo.ro

Internet mobil gratuit de la Vodafone

Dupa lungi deliberari am decis sa imi iau internet mobil (la cartela) de la Vodafone. M-am dus intr-un magazin Vodafone, mi-am luat un stick si o cartela. Cum cartela are 0 credit pe ea, mi-am luat si un cod de reincarcare in valoare de 5 euro.

Relatii clienti, NextGen

O poveste baza pe experienta cu departamentul relatii clienti de la NextGen. Varianta pe scurt, fara toate politeturile si detaliile inutile.

Noile abonamente de internet pe mobil de la Orange. Super!

Dupa ce au lansat Colibri (abonamentul pentru internet mobil) Orange lanseaza si cateva noi abonamente de internet pentru mobil.