Tratament cu sarmale

In aceasta seara a trebuit sa insotesc pe cineva la urgente. Nu e prima data, am mai fost in acest loc unde tot timpul este aglomerat, iar mai mult de jumatate dintre persoane nu au mare lucru, dar in lipsa de ocupatie dau fuguta la Spitalul Judetean Timisoara, asa ca sa aiba a doua zi ce sa povesteasca.
sarmale
Ceea ce e mai grav in opinia mea, multi dintre cei care au diverse probleme sunt extrem de pregatiti in domeniul medical.

De exemplu o doamna trecuta de 50 de ani explica in gura mare unui medic ca ea stie despre ce este vorba ca doar s-a documentat de pe internet. Probabil ii lipsea doar halatul si gata, dupa cele invatate pe internet putea sa faca si o interventie pe creier. Ceva mai incolo intr-un colt, un mosulica tinea o consfatuire de familie si in acelasi timp certa pe cineva, pentru ca altcineva nu a mai mancat ieri 20 de sarmale ca de obicei ci doar 3 sarmale. Si de aceea ar fi picat pe jos astazi. In concluzie mai toti sunt specialisti.

Cat priveste problemele medicale, unii s-au prezentat din cauza faptului ca tusesc, o domnita s-a ars pe deget cu un fier de calcat. Adica evenimente care mie mi se intampla aproape lunar fara sa merg la urgente, sau la medic. Ce sa ii faci, o fi si acesta un sport.

7 comments

  1. Adicatelea mananci doar 3 sarmale si astfel iti scade imunitatea si tusesti ba chiar slabit fiind nu poti tine fierul de calcat in mana si te arzi la degetel? 😀

  2. P.S. Tocmai mi-a adus vecina niste niste sarmale cu pasat si ciuperci invelite in foi de vit(z)a. Sunt doar 10… oare cate sa mananc? 🙂

  3. Multumesc de sfat! 🙂 Pentru ca am vazut ca esti in zona mi-am zis sa astept sfatul tau si abia apoi sa merg la bucatarie.

  4. Am avut; am mancat numai „14” ca restu’ le-a papat sotia pana am ajuns eu in bucatarie 😀 si de suparare n-am mai intrat pe net pana acum. 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.