zambesc.com RSS Feed

Tratament cu sarmale

In aceasta seara a trebuit sa insotesc pe cineva la urgente. Nu e prima data, am mai fost in acest loc unde tot timpul este aglomerat, iar mai mult de jumatate dintre persoane nu au mare lucru, dar in lipsa de ocupatie dau fuguta la Spitalul Judetean Timisoara, asa ca sa aiba a doua zi ce sa povesteasca.
sarmale
Ceea ce e mai grav in opinia mea, multi dintre cei care au diverse probleme sunt extrem de pregatiti in domeniul medical.

De exemplu o doamna trecuta de 50 de ani explica in gura mare unui medic ca ea stie despre ce este vorba ca doar s-a documentat de pe internet. Probabil ii lipsea doar halatul si gata, dupa cele invatate pe internet putea sa faca si o interventie pe creier. Ceva mai incolo intr-un colt, un mosulica tinea o consfatuire de familie si in acelasi timp certa pe cineva, pentru ca altcineva nu a mai mancat ieri 20 de sarmale ca de obicei ci doar 3 sarmale. Si de aceea ar fi picat pe jos astazi. In concluzie mai toti sunt specialisti.

Cat priveste problemele medicale, unii s-au prezentat din cauza faptului ca tusesc, o domnita s-a ars pe deget cu un fier de calcat. Adica evenimente care mie mi se intampla aproape lunar fara sa merg la urgente, sau la medic. Ce sa ii faci, o fi si acesta un sport.

, , , ,
7 Comentarii
 1. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  Adicatelea mananci doar 3 sarmale si astfel iti scade imunitatea si tusesti ba chiar slabit fiind nu poti tine fierul de calcat in mana si te arzi la degetel? big grin

 2. dePop :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  Cam asa ceva..happy

 3. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  P.S. Tocmai mi-a adus vecina niste niste sarmale cu pasat si ciuperci invelite in foi de vit(z)a. Sunt doar 10… oare cate sa mananc? happy

 4. dePop :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  Da se poate, dar recomand sa le imparti sarma in doua bucati, adica sa fie 20..asa pentru orice eventualitate.

 5. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  Multumesc de sfat! happy Pentru ca am vazut ca esti in zona mi-am zis sa astept sfatul tau si abia apoi sa merg la bucatarie.

 6. dePop :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  pofta mare, neaparat cu un pic de smantana..

 7. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 6 martie, 2014

  Am avut; am mancat numai „14” ca restu’ le-a papat sotia pana am ajuns eu in bucatarie big grin si de suparare n-am mai intrat pe net pana acum. happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*