Moaste doar cu certificat de autenticitate

Gata, s-a terminat cu falsurile, incepand de astazi veti putea comunica doar cu sfintii. Cu alte cuvinte Biserica Ortodoxa va scoate de pe piata moastele care nu au certificat de autenticitate, adica chinezismele, vor ramane doar produsele de marca. Cum vor face diferenta popii intre falsuri si cele care nu ar fi falsuri, habar nu am. Probabil vor suna in ceruri iar Dumnezeul va trimite expert care sa certifice produsul. Adica la fel cum procedeaza cei din Asii Amanetului de pe History. Doar ca in locul unui expert cu o geanta de lupe se va prezenta un inger care va da verdictul. Ceva de genul:

„Incepand de astazi declaram pe Ion Iliescu moaste facatoare de minuni, cu efecte miraculoase in special pentru mineri. De asemenea, prin atingerea acestuia va veti vindeca de DNA si veti avea mare priza la Putin. ”

Revenind la realitate nu pot decat sa spun ca Biserica Ortodoxa a luat-o pe aratura. Nu va speriati, nu s-au apucat de agricultura, munca nu e pentru popi, in plus in agricultura nu se castiga fara sa faci nimic. Banii au distrus biserica, sau mare parte din ea, adica peste 99%.

Cu alte cuvinte majoritatea popilor sunt un fel de bancheri, primari, negustori, ba chiar si camatari, care pe langa aceste calitati mai au si alte avantaje, fara taxe, fara impozite, fara griji….Ce mai, sunt sfinti pe pamant, oare dupa unde ajung ?

4 comments

  1. Imi si inchipui reclama din gura in gura:

    ,, Aici au moaste certificate, aici e bine sa pupam „

  2. Poate moastele false sunt gasite prin depozite parasite. Acum serios, ce-s cu moastele astea? Ne batem jos ori ba?
    Despre biserica ai multe de spus, incepi cu primul capitol adica furtul, si tot acolo inchei.

  3. Oricum afacerea asta cu moastele mi se pare un mare…rahat (ca sa ma exprim frumos…). Nici macar nu trebuie sa apelez la istorie sau dovezi ca „institutia moastelor” e un obicei pagan transpus ,asa, peste noapte in obicei crestin …E doar o inselaciune, la care din pacate se roaga multi !!! Si ma gandesc la ceea ce am auzit si eu odata: mare e calea pacatului,lata e calea pierzaniei,si multi merg pe ea! Si cand ii vad asa de multi si de creduli ,si se mai si chinuiesc sa stea zile intregi la coada …ma apuca disperarea !!! Oare chiar suntem un popor de prosti pe care ii duce cine si unde vrea,dupa cum bate vantul??? Oare chiar suntem asa de usor de manipulat , incat nu vedem ca suntem dusi de nas??? Si stiti ce e cel mai de-a rasul-plansul ??? Ca cei care merg ca oile la moastele alea, daca spui ca nu crezi in moastele lor te bestelesc si te blesteama cum le vine la gura… Am vazut un biet tanar care a patit-o la Unirii ,pe langa „celebra” mitropolie si care incerca sa scape de insistentele vreunei cunostinte de a-l convinge sa„pupe moastele”…Saracul, din satana,nu l-a mai scos mosneagul respectiv!!!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.