zambesc.com RSS Feed

Jumbo – Magazinul unde toti clientii sunt hoti

Este a doua oara cand calc intr-un magazin Jumbo. Nu stiu daca cei de la Jumbo au aceeasi politica in toate magazinele, cert e ca la Timisoara politica magazinului Jumbo este una total deplasata.
Jumbo Timisoara
Practic toti cei care intra pe usa magazinului Jumbo sunt suspectati ca au venit la furat. De cum intri in magazin te intampina mesaje de genul: ,, e posibil sa va perchizitionam la iesire, o vom face discret”.

Si asta desi astazi de exemplu erau in jur la 30 de clienti in tot magazinul, cu alte cuvinte batea vantul, iar la fiecare 5 metri parcursi printre rafturi dadeai peste cate un angajat Jumbo care la randul lor iti sufla in ceafa. Pur si simplu te simti urmarit in magazin de la intrare pana la iesire. Probabil e un pic mai altfel cand este aglomerat si asta nu ca ar avea incredere in client ci nu fac fata la urmarit clientul.

Cu alte cuvinte in Jumbo Timisoara e un fel de Crimeea. Parca am fi evreii din Germania inainte de al doilea razboi mondial. Pai daca asa stau lucrurile si nu aveti incredere in romani, ce naiba ati mai venit in Romania sa va vindeti porcariile. Stati la voi acasa, iar daca vreti banii nostri invatati sa ne respecati inainte. Nimic mai mult doar un banal respect pe care il acorda toate firmele care ca si voi au venit sa faca un ban in aceasta tarisoara.

, ,
Un Comentariu
  1. orca :

    A zis pe data de 9 martie, 2014

    este foarte enervanta aceasta metoda de urmarire. sincer cand ajung intr-un astfel de magazin prefer sa ies decat sa fiu spionat cum citesc de pe etichete


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*