@yahoo.ro

De azi s-a lansat si Yahoo Romania si da, se pot face si adrese de email @yahoo.ro

Da, Yahoo e la putere in Romania datorita messengerului si faptului ca acum multi ani, cand lumea a inceput sa dea de internet, cel mai usor era sa iti faci adresa de email pe Yahoo.
Acum asta nu inseamna neaparat ca si varianta de portal lansata in limba romana va avea succes.

Putin pe langa subiect, dar legat de adresele de email de la Yahoo. Mi se pare penibil ca multe firme, chiar daca au un site pe domeniu propriu (ceea ce inseamna ca isi pot creea si adrese de email pe acel domeniu), au inca ca email de contact adrese @yahoo.com

13 comments

 1. cand vad la o firma o adresa de mail de genul @yahoo.com, @gmail.com sau altele free mi se face greata imediat de firma respectiva si nu o mai pot considera firma serioasa.

  Un domeniu .ro costa doar 170 ron, gazduirea este gratuita la google, care ofera si serviciu de mail gratuit pentru domenii, cu folosirea interfetei standard de gmail.

  In plus, exista si serviciu dns gratuit (namecheap, zoneedit, etc)… ce ii impiedica sa dea 170 ron ca sa isi rezerve un nume de domeniu .RO cu numele firmei lor sau ceva relevant pentru eu? Fie sunt neseriosi fie sunt inconstienti/ignoranti. Ambele sunt cazuri de evitat IMHO.

  Greata este si mai mare cand vad adresa respectiva de email sub forma de autocolant pe mijloacele de transport sau pe afise publicitare mari cat casa, afise care proclama o adresa de mail free.

  Ma intreb ce i-a pleznit de indraznesc sa recunoasca public ca putin le pasa de imaginea firmei lor cand fac asta.

 2. @Andrei angajatii acelor firme folosesc yahoo mess. asa ca daca stau pe mess, cu id-ul propriu, in timpul programului de lucru, pot spune ca stau pe cel al firmei. nu sta nimeni sa verifice…:)

 3. Dezamagit… Am incercat sa-mi fac cont si orice combinatie am incercat era indisponibila…

 4. Ms pt sfat Fraguta, voi incerca si maine dimineata…
  Ni se pare penibil sa vedem adrese de domenii free la firme dar de multe ori alta solutie nu au. Am vazut mai ales pe camioane de transport. Oamenii de acolo stiu sa transporte, sa conduca masina si eventual sa o repare daca se strica in drum, nu au habar de domeniu platit, webmail, outlook.
  Imi aduc aminte cu placere ca in timpul facultatii lucram cu o firma de asigurari si foloseam adresa mea de yahoo. Doua luni i-am batut la cap sa-mi dea o adresa de mail pe domeniul lor .ro. Dupa ce mi-au dat adresa am aflat ca trebuie sa ma conectez la intranetul lor sa pot descarca mailul cu outlook, pe telefon nu puteam vedea mailul, asa ca am ramas tot pe yahoo la vremea aceea. A contat omul, nu adresa.
  Maine poate cineva ma va respinge daca nu am Iphone, parul lung, costum, freza spre dreapta, Ferarri…

 5. Din cate vad eu, orice adresa luata pe .com e considerata luata si pe .ro. Deci nu poti avea doua adrese la fel pe .ro si pe .com. De asta apar ca luate…

 6. @Vlad Lansarea are loc pe 9 martie. ar trebui să poţi atunci.
  @un Dan Şi eu am lucrat la o firmă de construcţii care a adoptat email de pe yahoo, decât de pe domeniul propriu, din simplu fapt că sefu’ a spus că firma are mai mare credibilitate în ochii clienţilor, persoane fizice, dacă emailul e pe yahoo. Şi avea mare dreptate. Toată lumea utilizează yahoo, deci trebuie să reţii doar userul şi gata…

 7. Se pare ca daca avem o adresa pe yahoo.com nu putem face aceeasi adresa pe yahoo.ro. 🙁

 8. Da, se pare ca inca nu este activ @yahoo.ro sau poate nu va fi activ cu acelasi Id pe .com .
  Referitor la comentariile care critica firmele care au email pe yahoo, voi da cate va motive:
  – posibilitatea de a utiliza messengeru , ceea ce nu e posibil de pe domeniul propriu
  – posibilitatea de a utiliza cu usurinta contul de pe divese dispozitive mobile
  – pret foarte mare pentru a gazdui email cu date de mari dimensiuni pe domeniul propriu , ceea ce face pentru o firma mica sa nu merite.
  Poate e penibil pentru o firma mare sa foloseasca email gratuit (ex. OMW, petrom , romtelecom. etc) dar pentru comunicare IM poate chiar si ei folosesc Yahoo.

 9. buna am si eu o intrebare poate ma ajuta careva ami bag id mil deschide iar cand vreau sami citesc mesajele nu ma lasa

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.