Emisiune de matrimoniale ?!

Am vazut in weekend cateva secvente dintr-o emisiune de matrimoniale.
O porcarie si clar „contrafacuta”.

Cu un individ de prin Bucuresti (cred) care vorbea cu o postarita de nush unde si individul o invita in oras, la el. Astia de la tv o filmau cu camara ascunsa iar apoi i-au pus sa stea pe amandoi intr-un apartament, sa vada daca se potrivesc.
Toata actiunea foarte prost regizata.

Are idee cineva cum se numeste si pe ce post e?
Multumesc.

18 comments

 1. Cred ca fix un show de tipul asta se pregateste sa prezinte Raluca Moianu pe TVR1 😉

 2. Poate e emisiunea aia de pe KanalD „Casatoreste-te cu mine”… am vazut si eu mai demult cateva secvente… si am vazut-o pe una care voia sa-l ceara in casatorie pe unu… si cand a facut-o el a trimis-o la plimbare. :)) Evident… la KanalD ai parte de cele mai stupide emisiuni din cate am observat… In ultima vreme am evitat din ce in ce mai mult tv-ul datorita faptului ca mai mult emisiuni teatrale sunt… si decat sa vad teatru la tv mai bine ma duc la un teatru adevarat.

 3. „Dragoste punct ro” este emisiune, dar nu este prezentata deEduard Patru, cel care prezenta „Casatoreste-te cu mine”. Pe prezentatorul asta il cheama Adrian Nartea. Eu cred ca toate emisiunile de acest gen sunt regizate. La Kanal D sunt cele mai multe de acest gen.

 4. Eu am vazut cateva minute din emisiune, si era mai mult decat evident ca toata treaba era regizata.
  Din pacate era regizata destul de prost iar „actorii” erau jalnici.

 5. Normal ca sunt regizate. Saptamana trecuta se organiza, la mine in oras, un casting ptr. a aparea in astfel de emisiuni.

 6. Pai daca numa genul asta de emisiuni prinde la manelisti… asta-i tara!

 7. Pai nici nu ar avea voie sa dea pe post emisiuni neregizate cu camera ascunsa. Invadarea intimitatii si chestii de genul acesta. In general singurele care pot fi neregizate sunt cele de tip big brother, adica cele in cazul carora a existat un acord prealabil de a fi filmat.

 8. buna sunt carmen va rog frumos ajutatima si pe mine cum pot sa trimit si povestea mea de dragoste la emisiunea voastra

 9. Este adevarat ca genul asta de emisiuni au calitate cel putin indoilenica, insa si emisiunile televiziunilor se bazeaza pe principiul cererii si ofertei. Daca televiziunea respectiva a observat ca exista audienta pentru acest gen de emisiuni, au continuat sa le produca, oarecum normal atat timp cat CNA-ul le considera in ordine dpdv legal.. mai ales ca si costurile productiei unor asemenea materiale sunt foarte mici (comparat cu achizitionarea unui film sau serial de succes, spre exemplu).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.