Dinescu il face zeu pe Ovidiu Tender

Probabil mai toti romanii il stiu pe Dinescu, ba ca poet, ba revulutionar, ba bucatar detinator de restaurant, conac. Persoanal pana astazi il credem pe Dinescu un personaj guraliv, dar la modul pozitiv, o persoana care nu face compromis, ce mai, un mic luptator in genul celor din Rezistenta Franceza. Doar ca poetul nostru nu foloseste arme ci ceva mai periculos, cuvinte, ba mai mult eu l-as clasa in categoria…

Romanii au talent 2012

Da, si in 2012 avem romani talentati. Am urmarit editia precedenta, mai ales in faza de preselectie unde am avut parte de amuzament maxim.

Serviti va rog – Roxana Ionescu si Simona Sensual

Cate personaje atatea diferente…este normal sa fie asa, insa diferenta e de la cer la pamant. Simona Sensual auto proclamata ,,diva”, cel putin asta a spus in emisiune,

Serviti va rog – Cheeky Girls

Un lucru nu imi este clar, toti cei care sunt invitati la aceasta emisiune in calitate de ,,mesteri bucatari”, au la zi analizele medicale ?,….. protectia muncii, etc.

Vrei sa fii milionar ?

Nu, nu este vorba de un secret stiut doar de mine, in curand celebra emisiune ,, Vrei sa fii milionar” va fi lansata pe postul de televiziune Kanal D. Candva cea mai de succes emisiune la nivel global, ruleaza sau a rulat aproape in fiecare tara.

Prostuta sau Cruduta

Probabil mai toata lumea a vazut-o la tv sau a auzit de Daniela Crudu, initial a fost pe post de clovn la o emisiune, sau mai degraba prostuta emisiunii, clovnii fiind mai destepti si haiosi.

Emisiune de matrimoniale ?!

Am vazut in weekend cateva secvente dintr-o emisiune de matrimoniale. O porcarie si clar „contrafacuta”.