Serviti va rog – Roxana Ionescu si Simona Sensual

Cate personaje atatea diferente…este normal sa fie asa, insa diferenta e de la cer la pamant. Simona Sensual auto proclamata ,,diva”, cel putin asta a spus in emisiune, insa nu e nici pe departe ceea ce este Roxana Ionescu de exemplu.
As putea spune ca Roxana chiar e super ok, arata bine, fara mofturi de vedeta si pare extrem de sociabila. Pe cand colega ei lasa de dorit la toate capitolele. Printr-o astfel de emisiune unii se fac de rusine …nu ca ar fi o problema, insa chiar nu realizeza ce fac.
Noroc cu doamna Bamboi care vorbeste direct, poate mai intelege ceva si Sensuala… e mai bine sa iti crape obrazul de rusine decat sa iti crape siliconul din buze de isterie…pana la urma e o calitate sa ai ceva rusine in tine si nu doar silicon.

12 comments

 1. Cum te poti uita la emisiuni din astea 😛 ? Nu am rezistat azi nici 5 minute la ea.

  Despre Roxana nu stiu prea multe, insa cand o vedeam prezentatoare la diferite emisiuni nu m-a impresionat deloc.

 2. Defect profesional, cand lucrezi in publicitate urmaresti reclamele si astfel mai vezi si cate o emisiune 🙂

  Am vazut si eu vreo 10 minute..a fost suficient. In ceea ce o priveste pe Roxana Ionescu imi place, nu e perfecta dar imi place…cum arata bineinteles.

 3. donsoara chiar nu isi da seama cat e de penibila..si asta nu doar la emisiunea de pe pro, ci cam peste tot pe unde am vazuta pret de 2-3 minute. din emisiunea asta am mai prins saptmana trecuta parca ceva faze cand aparea varciu..alt ofticat pe situatie

 4. Simona Sensual pe unde se duce face mofturi si se cearta cu toata lumea…are prea multe aere dar nu face altceva decat sa se faca de ras.

 5. o emisiune de cacao iar nea Marin nu stie decat sa dea dracului cultura zero o emisiune de kko se prostesc si arata cat de inculti sunt … dar pacat ca iau o groaza de euro pentru o emisiune de handicapati

 6. cine este nea Marin un incult face spume la gura ca ultimul om o sti el sa danseze dar altceva nimic !!! un incult rade ca prostu singur si face glume de prost gust cu oameni de prot gust le da lectii doamna Bamboi o femeie simpla dar cu mult bun simt cu toate aerele lor de VEDETE sunt niste inculti rad ca prostii singuri ei de ei iar nea Marin este sub orice critica de prost increzut si incult

 7. La inceput a fost mai calculat in ceea ce priveste reactiile, vorbele , etc…dar acum e si el ,, vedeta” si se comporta ca atare…adica ca la ,, usa” cortului.

 8. scoateti domnilor emisiunea din grila va faceti de tot rasul mare vedeta a ajuns nea Marin … un taran prost incult se scalamba parca a iesit acum de la Socola si cred ca ia mii de euro pentru ce face el … se face de tot rahatul … dar de fapt arata asa cum e in realitate ce mai stier in afara sa dea dracului si sa rada ca prostu singur de glumele lui proaste

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.