Dansez pentru tine – Cel mai interesant premiu de pana acum

Ultima editie a emisiunii Dansez pentru tine a suprins mai pe toata lumea, si nu e vorba de castigatori, la cuplul de dansatori ma refer, ci la premii. Cei 60 000 de euro, adica marele premiu se stia de el de la celelate editii. Castigatorul de la aceasta editie a ,, castigat ” mai mult, va locui cel putin de sarbatori cu partenera sa de dans, e vorba de frumoasa Roxana Ionescu.

Pai asa, totul pe ascuns, de ce nu au anuntat organizatorii de la inceput cum stau lucrurile, m-as fi inscris si eu la concurs:P. Nu pentru cei 60 000 de euro, dar pentru Roxana m-as fi sacrificat sa dansez, desi habar nu am. Nu e corect, trebuia sa stim toti ca exista un astfel de premiu, si eu as vrea sa fac Craciunul cu Roxana Ionescu, sa simt si eu natura , ,, Mama Natura” aproape :((.


Foto : Facebook

Una peste alta, am vazut declaratia Roxanei cu mult inainte de-a fi declarati castigatori, declaratie in care spune ca de sarbatori partenerul de dans va locui la ea. Gest frumos, insa interpretat de presa in alt mod,……desi pana la urma totul e posibil. Personal nu pot decat sa regret ca nu sunt eu acela, Roxana Ionescu, cum spuneam si in alte dati e o persoana deosebita din toate punctele de vedere…

Aceasta e parerea mea :), fiecare crede ce vrea. Roxana mai asteptam astfel de ,, premii”, un concediu ceva,:) ..orice daca e cu tine.

11 comments

  1. Eu cred ca a meritat sa castige si oricum e mai bine ca a castigat ea decat Nicoleta Luciu care e omul PRO TV-ului:)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.