zambesc.com RSS Feed

Dinescu il face zeu pe Ovidiu Tender

Probabil mai toti romanii il stiu pe Dinescu, ba ca poet, ba revulutionar, ba bucatar detinator de restaurant, conac. Persoanal pana astazi il credem pe Dinescu un personaj guraliv, dar la modul pozitiv, o persoana care nu face compromis, ce mai, un mic luptator in genul celor din Rezistenta Franceza.
Dinescu Mircea
Doar ca poetul nostru nu foloseste arme ci ceva mai periculos, cuvinte, ba mai mult eu l-as clasa in categoria formatorilor de opinie. Dar se pare ca domunul Dinescu nu este chiar asa de aprig, ba mai mult stie sa pupaceasca un fund gretos al unui informator, care deh, e mare om de afaceri acum dupa ce a cumparat cateva fabrici si le-a transformat in moloz. Cu toate acestea Dinescu il creioneaza pe individ ca pe om muncitor, un miner blond dar negru de carbune care da cu tarnacopul pana aproape sa isi de-a duhul pentru noi romanii…..Vai, vai ce jale.

Cine este Ovidiu Tender ?

Este un milionar roman care de la sef de restaurant a ajuns in top 10 cei mai bogati romani. Evident toate acestea fara munca cinstita si cu sprijinul unor institutii gen SRI, acuzat in diverse dosare de evaziune fiscala, delapidare, inselaciune. Nu va ganditi ca a fost acuzat pentru cateva sute de lei, e vorba de zeci poate sute de milioane de euro. Cu toate acestea protectia a functionat pana acum, iar Ovidiu Tender a ramas ,, curat si uscat”. Ar fi un personaj potrivit sa fac reclama la pampers pentru adulti.

In fine, mare parte a bogatasilor au aceast CV comun, problema e ca nu credeam ca voi ajunge in viata asta sa il vad pe Dinescu, marele incoruptibil sa mozoleasca fundul unui astfel de personaj. Nu credeam ca Mircea Dinescu se poate cobora mai jos decat Mircea Badea de exemplu. Practic in emisiune, Dinescu se mira cum de un om de afaceri asa de inteligent nu a ajuns sa fie consilier al unui ministru, sau chiar al primului ministru. Cum de o minte asa dibace nu este folosita maxim de guvernul acestei tari…Mai sa ii ridice statuie lu’ Tender….Pentru ce ?

Pai domnule bucatar Dinescu tu te-ai tampit, nu e suficient cat s-a furat, tu ai impresia ca le-a mai ramas ceva romanilor. Sau poate te gandesti ca astfel de invitati vor declansa o revolutie ca la ucraineni si poate ii radem pe toti smenarii. Daca asta cauti ar fi de laudat initiativa, dar ma indoiesc. Eu zic pe viitor sa dai o cautare pe google si sa mai vezi ce loaze aduci langa tine.

Sper sa nu iti fi rapit totusi cineva familia si sa te fi obligat sa faci asa ceva pentru a fi eliberati, desi nici acest motiv nu ar fi o scuza.

, , , , ,
2 Comentarii
 1. Teodor :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2014

  Rău am ajuns, ne inclinam si cerem sfaturi de la foști bișnițari.

  Inexplicabil totuși pentru o persoana cum este Mircea Dinescu.

 2. Timișorean :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2014

  Toată Timișoara știe ce pramatie e Tender, ce naiba la apucat pe Dinescu sa ne întoarcă stomacul pe dos. Despre categoria asta de persoane așteptăm vesti in genul: condamnat cu executare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*