Ura, avem taranoi la piata – Sau ce mai face Politia Locala Timisoara

Astazi am trecut pe la una din cele mai mari piete din Timisoara. Este vorba de Piata Badea Cartan, totul era cam pustiu, vreo 10 clienti ceva pietari cu tarabele. Adica tarani din acestia veritabili care cultiva mai de toate in gradina lor, de la banane si terminand cu usturoiul made in China. E bine stiut acest lucru, deci nu e o noutate.

Piata badea Cartan

Ceea ce m-a intrigat astazi in Piata Badea Cartan este faptul ca desi a fost recent renovata, taranoii, atentie nu taranii, taranoii care se simt ca la ei pe tarla in piata au inceput sa isi parcheze masinile peste stalpii aceea din plastic care delimiteaza parcarea.

parcare piata Timisoara

S-or fi gandit ei poate ca e ca in agricultura despre care nu stiu nimic, adica uzi staplul si creste inapoi. In fine, problema cea mai mare e ca printre cei aflati prin piata erau prezenti si cei de la Politia Locala. Acum nu stiu daca erau in misiune, cert e ca palavrageau cu un detinator de taraba in loc sa il intrebe sau sa il intrebe de ce s-au urcat ca ,, carutele ” peste acei stalpi de plastic.

Badea cartan Timisoara

Ce sa zic domnilor de la Politia Locala Timisoara, sunteti vigilenti cand unei babute ii pica un servetel din mana. Dar nu vedem hardughiile celor care dupa ce fugaresc din piata pe adevaratii tarani, mai nou au inceput sa modeleze parcarile dupa necesitatile lor.

One comment

  1. sunt prea ocupati sa stea la panda la radare, in dreptul indicatoarelor care semnalizeaza ca s-a terminat localitatea

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.