Serviti va rog – Cheeky Girls

Un lucru nu imi este clar, toti cei care sunt invitati la aceasta emisiune in calitate de ,,mesteri bucatari”, au la zi analizele medicale ?,….. protectia muncii, etc. In mod normal acestea sunt obligatorii in unitatile de alimentatie publica, nu conteaza ca e vorba de vedete sau oameni de rand, plus un instructaj minim de asa da, asa nu; totusi unii de voie de nevoie sunt obligati sa mestece si chiar sa inghita maglavaisul facut de surorile Cheeky, Solcanu sau mai stiu eu cine.

Ce m-a intrigat in aceasta seara a fost faptul ca una din cele doua surori Cheeky Girls isi spala sabotii in chiuveta unde erau vase la spalat…..Probabil era sora ,,desteapta”, nu fac diferenta intre ele, oricum cred ca au acelasi coeficient de inteligenta.

16 comments

  1. Nu ESTE CORECT;fata Cheeky NU a spalat sabotii in chiuveta,a luat o carpa si a tinut-o sub apa;mai vezi o data video-ul;NU pune sabotii in chiuveta! Oricum,ele nu-s bucatarese,fac un Show,deci comentariu deplasat.Musafirri stiu la ce se baga,se duc sa fie pe Pro TV ,nicidecum pt.mancare.Cui nu-i place sa nu mance,ce atata poveste!este TV Show ,nu restaurant de zece stele,iar fetele sant grozave ,mai si arata ca niste modele cu corpul de invidiat;asta e important,show bun.

  2. Nu am nimic cu fetele..nu toti musafiri stiu la ce se baga, mai ales ca, ,, grosul ” clientilor se opresc pe terasa fara sa stie cine anume gateste. Cat priveste sabotii, acestea au fost spalati, stersi cu o carpa care la randul ei a fost spalata deasupra vaselor si asta dupa ce au fost stersi sabotii………deci pana la urma putea sa lase sabotii in chiuveta ca tot aia era….fiecare cum a invatat asa face….

  3. Yamasha @ As prefera sa invite vedete, persoane responsabile care sa nu isi spele sabotii in chiuveta plina cu vase……………..cine mai procedeaza asa ?…imi este greu sa accept ca un om constient face asta.

  4. Ce te astepti de la fetele ce au socat America:)))).Probabil stiti la ce ma refer:)))).

  5. Cheeky Girls nu au socat america, parca prin anglia socau ele pe cate cineva … In america sunt responsabile cu socatul gemenele de la indigo

  6. Pentru ,, Domnul dan” cu ip de Londra….

    Duduia de la Cheeky Girls chiar si-a spalat sabotul in chiuveta, pe langa aceasta a mai folosit si carpa cu care a sters pe jos………….penibil.

  7. yak! Mai bine nu citeam. Eu nu urmaresc aberatia aia de emisiune, dar totusi… Sa-ti speli bocancii laolalta cu vasele… Grrrrr!

  8. Emisiunea este clar tipic romaneasca. O regie ieftina cu cateva vedete uitate de presa in ultima perioada care incearca sa se mai promoveze putin. Patetic!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.