zambesc.com RSS Feed

Serviti va rog – Cheeky Girls

Un lucru nu imi este clar, toti cei care sunt invitati la aceasta emisiune in calitate de ,,mesteri bucatari”, au la zi analizele medicale ?,….. protectia muncii, etc. In mod normal acestea sunt obligatorii in unitatile de alimentatie publica, nu conteaza ca e vorba de vedete sau oameni de rand, plus un instructaj minim de asa da, asa nu; totusi unii de voie de nevoie sunt obligati sa mestece si chiar sa inghita maglavaisul facut de surorile Cheeky, Solcanu sau mai stiu eu cine.

Ce m-a intrigat in aceasta seara a fost faptul ca una din cele doua surori Cheeky Girls isi spala sabotii in chiuveta unde erau vase la spalat…..Probabil era sora ,,desteapta”, nu fac diferenta intre ele, oricum cred ca au acelasi coeficient de inteligenta.

, , ,
16 Comentarii
 1. Claudiu :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  laughing M-am uitat si eu asta seara, nu prea mi-a placut de g…. de Solcanu.

 2. dan :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  Nu ESTE CORECT;fata Cheeky NU a spalat sabotii in chiuveta,a luat o carpa si a tinut-o sub apa;mai vezi o data video-ul;NU pune sabotii in chiuveta! Oricum,ele nu-s bucatarese,fac un Show,deci comentariu deplasat.Musafirri stiu la ce se baga,se duc sa fie pe Pro TV ,nicidecum pt.mancare.Cui nu-i place sa nu mance,ce atata poveste!este TV Show ,nu restaurant de zece stele,iar fetele sant grozave ,mai si arata ca niste modele cu corpul de invidiat;asta e important,show bun.

 3. dePop :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Nu am nimic cu fetele..nu toti musafiri stiu la ce se baga, mai ales ca, ,, grosul ” clientilor se opresc pe terasa fara sa stie cine anume gateste. Cat priveste sabotii, acestea au fost spalati, stersi cu o carpa care la randul ei a fost spalata deasupra vaselor si asta dupa ce au fost stersi sabotii………deci pana la urma putea sa lase sabotii in chiuveta ca tot aia era….fiecare cum a invatat asa face….

 4. Zoologika :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Eu astept tsunamiul sa spele rusinea!

 5. RedS :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Haha sunt penibile cheeky girls , dar asta e , ne reprezinta cu succes laughing

 6. Yamasha :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  e emisiune cu mondenitati, cu „vedete”, pe cine ai vrea sa invite?

 7. dePop :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Yamasha @ As prefera sa invite vedete, persoane responsabile care sa nu isi spele sabotii in chiuveta plina cu vase……………..cine mai procedeaza asa ?…imi este greu sa accept ca un om constient face asta.

 8. Elec :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Ce te astepti de la fetele ce au socat Americalaughing)).Probabil stiti la ce ma referlaughing)).

 9. Claudia :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Cheeky Girls nu au socat america, parca prin anglia socau ele pe cate cineva … In america sunt responsabile cu socatul gemenele de la indigo

 10. dePop :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  Pentru ,, Domnul dan” cu ip de Londra….

  Duduia de la Cheeky Girls chiar si-a spalat sabotul in chiuveta, pe langa aceasta a mai folosit si carpa cu care a sters pe jos………….penibil.

 11. Beatrice :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2011

  yak! Mai bine nu citeam. Eu nu urmaresc aberatia aia de emisiune, dar totusi… Sa-ti speli bocancii laolalta cu vasele… Grrrrr!

 12. anu :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2011

  ai dreptate dar mie unul mi-a placut emisiunea mai ales de varciu e cel mai tare laughing)

 13. Ema :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2011

  O emisiunea de proasta calitate cu asa-zise vedete si cu multe aere.

 14. Mada :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2011

  imi puteti spune cum se numeste melodia pe care dansau cheeky girls in barca ?

 15. Laurentiu :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2011

  Emisiunea este clar tipic romaneasca. O regie ieftina cu cateva vedete uitate de presa in ultima perioada care incearca sa se mai promoveze putin. Patetic!

 16. Serviti va rog – la circ | Zambesc :

  A zis pe data de 8 iulie, 2012

  […] va rog la circ. Asteptam ca anul viitor sa avem emisiunea intr-un cadru si mai ,,exotic” ; Serviti va rog la puscarie, de exemplu. Daca tot mergem la circ, de ce nu am merge si la puscarie sa servim. […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*