Badea, Zoso si Arhi

E foarte cunoscut faptul ca Mircea Badea este in conflict deschis cu cei doi, motivele conflictului ……neinteresante pana la urma. Insa, de ceva timp Badea parca nu ar mai avea subiecte, cauta neaparat sa vorbeasca de cei doi. In urma cu cateva zile Badea s-a apucat sa comenteze o saritura intr-o piscina facuta de blogerul Arhi.
Nu stiu cat si pe cine intereseaza aceste aspecte, o fi fost un blocaj, o lipsa de inspiratie …..din partea lui Mircea Badea? Se pare ca nu.

In cadrul emisiunii de ieri a venit randul lui Zoso, subiectul criticii fiind numarul de ciorapi…Da, Badea nu era de acord cu unul din articolele de pe blogul lui Zoso. Un articol banal despre cum si ce sa iti pui in bagaje cand pleci in calatorie. Pe domnul Mircea Badea il deranjeaza daca Zoso nu are suficienti ciorapi cand pleaca in excursie…pai baieti, asta nu mai e conflict ci grija. Eu cred de fapt ca Badea are grija ca nu cumva Arhi sa faca intindere sarind in piscina, iar Zoso sa nu raceasca daca ramane fara ciorapi.

14 comments

 1. Aria de interes s-a lărgit recent. A intrat şi Vlad Petreanu în colimator, e adevărat că pe blogul lui Badea

 2. Ce va face Badea daca partidul sefului sau va face alianta cu cei care vor ajunge la putere…..pe cine va mai critica, bineinteles in afara de blogeri.
  Probabil va invita profa de romana in emisiune, altfel va ajunge somer.

 3. Eu zic ca e bine ca si zoso si-a gasit nasul..De multe ori era arogant cu altii, de data asta i-a dat-o badea simplu si usor.(mai ales ca are impact media mult mai mare badea decat zoso)

 4. Am vazut astazi emisiunea in care se discuta despre Zoso … cum altii isi bat joc de Badea asa isi bate si el joc de altii.

  De ce nu a ales sa vorbeasca despre tine ci s-a gandit sa vorbeasca despre Arhi si Zoso?

 5. Printre altele Badea a ,,motivat” ca aceste ,, actiuni” sunt impotriva celor care il preaslavesc pe Basescu….Despre mine nu ar avea de ce sa vorbeasca, nu are motiv si nici nu i-as aduce audienta……………..altfel nu vad ce ar putea urmari prin monologul sau.

 6. Incepe sa fie si Badea asta ca stirile de la ora 5. Vrea sa faca stire de senzatie din toate nimicurile.

 7. Eu cred ca astia (toti 3) s-au inteles sa se faca albie de porci ca sa-si mareasca toti audienta.

  E o relatie win-win.

 8. Pato Basil : @ Asta ar fi pana la urma, am ramas oarecum mirat ca nu au raspuns nici Zoso si nici Arhi la atacul lui Badea …….

 9. Badea mi se pare cam infumurat. Adica intelegeam atitudinea lui din showbiz-ul asta de nimic, dar acum chiar avea nevoie de asta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.