Cum se fac stirile Pro tv

De foarte multe ori ne oripileaza anumite stiri, pe care in cele mai multe cazuri le consideram reale. Astazi Pro tv-ul a prezentat o stire cu titlul ,, Tinerii teribilisti de la Timisoara”. Pana aici nimic iesit din comun. Insa stirea prezinta tineri care calatoresc pe tamponul din spatele tramvaielor si ca aceasta practica ar fi ceva normal si obisnuit in Timisoara, o jungla urbana, mai ceva ca trenurile din India………….. In realitate erau doi aurolaci plictisiti, iar ceea ce a prezentat Pro tv-ul nu e ceva obisnuit. Nu m-ar mira daca reporterii Pro tv ar fi mituit aurolacul cu cateva tigari pentru o filmare.

Reporterul a motivat faptul ca ,, tinerii teribilisti” aleg aceasta metoda de calatorie deoarece nu vor sa plateasca biletul,…..vai, vai, aurolaci cu abonament de tramvai sau bilet inca nu am vazut…..asta, da, ar fi o stire. As vrea sa vad si eu un aurolac care calatoreste pe un tampon de tramvai deoarece nu are bilet , el grabindu-se sa ajunga la servici si ar intarzia daca s-ar duce pe jos………………
Daca nu mai sunt stiri ,, socante” le fabrica altii la comanda. Monstrul pe care il vad strainii este creionat de retardatii de langa noi, greu de crezut dar tot de-ai nostri este intinsa pacla de mizerie peste noi.

10 comments

  1. ProTV isi face stirile bazandu-se pe inflorituri. Iar daca nu sunt ei primii care au venit cu stirea trebuie sa infloreasca la greu pentru ca varianta lor sa fie cea mai picanta.

  2. Atata timp cat nu afla nimeni, lucrurile vor merge bine. Doar nu o sa apara un aurolac la Antenta 1 care sa zica ca cei de la Pro TV l-au platit pentru o stire falsa :))

  3. cele mai nasoale si morbide stiri plus nunti de tigani ca asta ne intereseaza, dar asa se mai sesizeaza fiscul si politia dava luam partea buna a lucrurilor ­čÖé

  4. Stirile Protv-ului sunt uneori penibile. Din acest punct de vedere, nu se pot compara niciodata cu canalele dedicate acestor activitati gen, realitatea sau a3.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.