MasterChef se intoarce

Master Chef a inceput inscrierile pentru al doilea sezon, pana in prezent cea mai buna emisiune in opinia mea. Am urmarit fiecare episod, ceea ce este un record personal.

Vrei sa fii master chef ?

Astazi a inceput emisiunea Master chef la Pro tv, interesanta la prima vedere asemanatoare oarecum cu ,, Romanii au talent”, cel putin juratii toti se vor un fel de Mr. X Mihai Petre.

Suntem de coma, sau in coma..

Astazi stirile Pro Tv au prezentat un incident grav care s-ar fi intamplat unui ministru libanez aflat in vizita pe la noi.

Stiri romanesti

Nu as putea spune ca sunt un mare consumator de stiri insa parcurg in fiecare zi principalele surse de stiri, rar cand citesc un articol in intregime. In cele mai multe situatii ,, mestec” doar titlul articolului.

X Factor si Vocea Romaniei

Eu unul m-am saturat deja de aceste doua Marii dar cu alte palarii, pardon, aceste doua emisiuni care inca nu au inceput, insa datorita promovarii agresive deja am repulsie fata de ele.

,,Let’s Do It, Romania”

O actiune laudabila care a capatat contur si pe la noi: in acest an marea curatenie va avea loc in 24 septembrie, deci cei care doresc sa participe se pot inscrie pe site-ul oficial. In aceasta seara mi-a atras atentia

Realitatea Tv pe primul loc

Realitatea tv a devansat concurentul direct Antena3 in ceea ce priveste audienta, astfel ca in luna august a fost lider de piata la sectiunea stiri, iar la general fiind pe locul 3 dupa posturile generaliste Pro Tv si Antena1.

Cum se fac stirile Pro tv

De foarte multe ori ne oripileaza anumite stiri, pe care in cele mai multe cazuri le consideram reale. Astazi Pro tv-ul a prezentat o stire cu titlul ,, Tinerii teribilisti de la Timisoara”.

Consumul de placenta

Tocmai am avut parte de un soc. Urmarind stirile Pro tv, printre alte mizerii care evident poti sa le gasesti pe net daca vrei, Pro tv-ul a inclus o stire despre consumul de placenta. Mai exact au prezentat placenta prajita ca o oarecare halca de carne care era portionata de o nebuna, pregatita sa o serveasca.

Dr. Love – Liviu Varciu

Canalul de televiziune Pro tv, va fi si mai poluat, mai nou pe acest canal se va desfata magicul, magnificul Varciu. Si nu oricum ci ca un maestru in ale amorului.