Consumul de placenta

Tocmai am avut parte de un soc. Urmarind stirile Pro tv, printre alte mizerii care evident poti sa le gasesti pe net daca vrei, Pro tv-ul a inclus o stire despre consumul de placenta. Mai exact au prezentat placenta prajita ca o oarecare halca de carne care era portionata de o nebuna, pregatita sa o serveasca. Exista o noua moda la mamicile americane ca dupa nastere sa isi consume placenta. Pur si simplu aceasta este presarata cu diverse mirodenii si prajita.

Am inteles ca si animalelele isi mananca placenta, cel putin acesta era comentariul care insotea imaginea, dar noi nu suntem animale, trebuie cumva sa ne diferentiem de acestea. Stiu ca uneori animalele isi consuma si puii nou nascuti, vor proceda si oamenii tot asa ?….Ce ma intrigat cel mai mult este faptul ca stirea a fost data la ora de maxima audienta. Daca cineva vrea sa fie la curent cu toate devierile de comportament, poate cauta pe net, exista site-uri specializate.

5 comments

  1. asa e, devianta stire, demoralizanta, datorita americanilor, …sa multumim lui cubicus, multumita lui si a lui radu, romania pace!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.