zambesc.com RSS Feed

Barbatii si bijuteriile

Bijuteriile sunt un accesoriu care nu ar trebui sa ii lipseasca la nici o femeie, insa in cazul barbatilor, lucrurile stau un pic mai diferit. Bineinteles este parerea mea personala, eu cred ca barbatul trebuie sa fie mai precaut in ceea ce priveste etalarea bijuteriilor.

De exemplu un inel plus verigheta acolo unde e cazul ar fi suficient, maxim din punctul meu de vedere. Ceea ce este peste doua inele + verigheta deja intra la penibil. La fel si in cazul unei bratari sau lant, cat una de fiecare si potrivite ca si grosime. Acestea ar fi variantele maxim acceptate, personal cred ca ceasul potrivit poate fi un accesoriu perfect fara alte bijuterii.

Din pacate insa mai la tot pasul oamenii care aparent par normali, civilizati, isi etaleaza kilogramele de bijuterii, mai ceva ca in bazarurile din Turcia,…………….. o fi si aceasta o boala ? Nu vorbesc de cei care au postete, cravate din aur, aceea sunt irecuperabili. Ma refer la omul de rand, in cazul femeilor e de inteles, dar un barbat cu ghiuluri si lanturi, arata penibil……Ne-a pierdut simtul……suntem nesimtiti.

, , , ,
10 Comentarii
 1. Anunturi :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  Da, barbatii nu trebuie sa poarte prea multe bijuterii, are destule si asa.

 2. Electronice Online :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  Imi place sa port bijuterii prin bijuterii eu inteleg doar un lant si o bratara eventual si un ghiul.Acuma difera de fiecare in parte.

 3. Zoologika :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  Pe langa verigheta singura bijuterie pe care barbatul ar trebui sa o poarte este sotia. Si maxim o bratara discreta. Ghiul, lant, cercei si altele la gara.

 4. User :

  A zis pe data de 26 august, 2011

  Nu cred ca un barbat are nevoie de prea multe bijuterii. Sa fiu sincer port doar un lantic si acela pentru ca are o semnificatie aparte, un inel care sa simbolizeze practic o relatie cu persoana draga si un ceas ocazional.

 5. cosmin :

  A zis pe data de 26 august, 2011

  Eu port doar un lantisor de argint si poate uneori o bratara de argint,dar vad multi cu inele,ghiuluri,lanturi de aur groase precum zgarda la caine…cred ca acestia deja exagereaza cu mult….sunt de acord si cu parerea lui zoologika ca sotia este o bijuterie de care trebuie sa aiba grija…totodata pe langa acestea noi barbatii mai purtam si bijuteriile de familie care sunt cele mai pretioase totusi…stiti ce vreau sa zic…

 6. Yamasha :

  A zis pe data de 27 august, 2011

  Eu nu port nimic…nici lantic, nici bratara, nici inel..nu-mi place…ma jeneaza..

 7. Op :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2011

  lol… acu depinde la ce te referi cand zici bijuterii. ce parere ai de rapperii americani care poarta cateva kilogram de bling-bling-uri la gat?laughing alea nu-s tot bijutarii?happy

 8. hing :

  A zis pe data de 27 martie, 2012

  Depinde cu ce sunt asortate si daca sunt de prost gust (tot aurul carer il are prin casa).

 9. Mikha :

  A zis pe data de 17 septembrie, 2012

  Depinde de tipul de bijuterie si cat de confortabil te simti atunci cand le porti

 10. erii :

  A zis pe data de 22 septembrie, 2012

  La barbati mai rar bijuterii, dar se poarta la o tinuta eleganta … va spun din propria experienta de producator si vanzator de bijuterii


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*