Suntem campioni la soric

Sunt extrem de multe categorii unde romanii ocupa locuri fruntase pe plan mondial. Astazi am aflat ca detinem cel mai gros Soric……da avem cel mai gros Soric din lume. Fostul mare comandant de osti, seful de politie Piatra Neamt, comisarul Soric, nu detine doar numele de Soric ci are si un obraz extrem de gros.
Dupa ce a tolerat interlopii avand si oarece relatii cu acestea, in plus a sustinut ca interlopii nu sunt interlopi daca fac camatarie, ca doar si procurori fac acelas lucru. Intr-un cuvant a facut de ras uniforma si institutia pe care o reprezenta.

Dupa toate acestea ma asteptam sa dispara cu totul din ,, peisaj”…..Dar surpriza civilul Soric cere despagubiri pentru faptul ca a fost demis si pentru ceea ce a suportat dansul. Mai exact vrea daune de 130 000 euro. Practic daca se intampla intr-o tara civilizata, Soric ar fi stat la racoare mult si bine, insa cum la noi este tolerat soricul gros, individul Soric vrea bani.

6 comments

  1. Astia nu fac de ras doar intitutiile din Romania ci Intreaga Romanie.

  2. Sincer cand am intrat la aceasta postare ma gandeam la soricul de porc si chiar mi se facuse pofta…dar cand am vazut ca este despre soric si despre lucrurile „normale” care se intampla la noi in tara mi-a trecut pofta…,)))…la cum se comporta cei din polita romaneasca i-as sacrifica exact ca pe animalele pe care le sacrificam in pragul craciunului…)))

  3. Numai am cuvinte, traim in tara in care politisul lucreaza cu hotul si tot noi suntem aia talhariti.

  4. 130.000 Euro ? Asta da om lacom, vrea atatia bani pentru nimic. Ba mai mult, nici macar nu isi face cum trebuie meseria. Sunt curios daca va primi ceva bani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.